PRVA SETRA COMFORTCLASS 500 ZA NORVEŠKU

Setra S 516 HD za „Brustad Bustrafik“ je ujedno i 500. Setra turistički autobus za ovu skandinavsku zemlju.

Setra S 516 HD Brustad BusstrafikkKada je Gunar Brustad, vlasnik autoprevoznika „Brustad Bustrafik“ (Brustad Busstrafikk), sa svojim sinom Ole Jakobom došao na primopredaju novog turističkog autobusa, nije ni slutio da je njegovo vozilo jubilarno, i to po dva osnova. Dvoosovinski S 516 HD ne samo da predstvalja prvi autobus iz nove serije ComfortClass 500 za Norvešku, već je i 500. po redu Setra autobus namenjen toj skandinavskoj zemlji.

Kompanija „Brustad Bustrafik“ kupuje autobuse marke Setra još od 1983. godine. Veoma su zadovoljni kupovinom najnovije generacije turističkog autobusa i naglašavaju da je veoma važno da posle uspešne serije 400 svojim putnicima ponude vrhunski turistički autobus za putovanje Evropom.

Setra S 516 HD Brustad BusstrafikkSa 48 udobnih sedišta Setra Voyage, funkcionalnom kuhinjom sa kafe aparatom i modernim audio/video sistemom, nova Setra obezbeđuje najveći mogući komfor na dugim putovanjima, koja se često protežu od krajnjeg severa do krajnjeg juga Evrope. Uz komfor svakako dolazi i visoka bezbednost. Setra S 516 HD je opremljena najmodernijim sistemima za asistiranje vozaču u toku vožnje. Tu se nalaze prilagodljivi tempomat i napredni sistem kočenja za slučaj nužde, nazvan BAS PLUS, koji može da zakoči vozilo automatski ukoliko detektuje prepreku. Gunar Brustad se odlučio za ComfortClass 500 u paketu „Visibility“ koji ekskluzivno nudi Setra. On se sastoji od bi-ksenonskih kratkih i dugih svetala sa sistemom pranja farova pod visokim pritiskom, kao i sa ambijentalnim osvetljenjem za vožnju unazad.

Foto: Daimler

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica