SCANIA POČINJE PRODAJU AUTOBUSA U INDIJI

Otvaranjem sajma Busworld India u Mumbaju, Scania zvanično ulazi na indijsko tržište.

Scania će zvanično ući na indijsko tržište 1. februara 2013. kada počne sajam Busworld India u Mumbaju. Na sajmu će biti lansirana potpuno nova gama autobusa za međugradski i turistički prevoz nazvana Scania Metrolink. Nova gama će se za indijsko tržište proizvoditi u Scanijinoj fabrici u gradu Bengaluru.

Scania je prisutna na indijskom tržištu od 2007. godine kada je započeto partnerstvo sa kompanijom Larsen & Toubro (L&T) za prodaju kamiona namenjenih rudarskoj industriji. Scania je 2011. godine u Indiji osnovala svoju kompaniju kako bi poboljšala prisutnost i u drugim segmentima indijskog tržišta komercijalnih vozila. Krajem 2012. godine, lansirana je gama teških kamiona.

Kompanija je tokom 2012. godine započela izgradnju regionalnog proizvodnog centra u industrijskoj zoni 40 km istočno od grada Begaluru, glavnog grada Karnataka države. Scania investira oko 35 miliona evra u fabriku, koja će biti i centar poslovanja u Indiji.

U fabrici će se vršiti montaža kamionskih i autobuskih šasija, kao i potpuno kompletiranje karoserija. U okviru fabrike će biti i glavna kancelarija kompanije zajedno sa radionicom i centralnim skladištem rezervnih delova.

Izvor: Scania

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica