SPRATNE SETRE ZA MEĐUGRADSKI SAOBRAĆAJ

Nemački prevoznik Ludvig Arct uslužno će za Dojče Ban prevoziti putnike na međugradskoj liniji od Nirnberga do Manhajma sa pet dabl-dekera tipa Setra S 431 DT, a turiste novom ComfortClass Setrom tipa S 515 HD.

Ludwig Arzt Setra S 515 HD i S 431 DT za Deutsche BahnOd sada će putnici železnicom biti u mogućnosti da putuju od Nirnberga do Manhajma na svaka dva sata, i to dabl-dekerom Setra S 431 DT. „U ponudi imamo ukupno dvanaest povratnih putovanja dnevno, a putnici su pošteđeni obilaska preko Frankfurta, gde su ranije morali da presedaju u drugi voz,“ rekao je Ernst Rupreht. Da bi ispoštovao uslove ugovora sa Dojče Banom (Deutsche Bahn AG), generalni direktor prevoznika Ludvig Arct (Ludwig Arzt Omnibusverkehr e. K.) je u Noje Ulmu svečano preuzeo pet dabl-dekera tipa Setra S 431 DT.

Ludwig Arzt Setra S 431 DT za Deutsche BahnEnterijer u novim autobusima je identičan onom u Inter-City vagonima, jer su 74 sedišta presvučena u karakterističnu Inter-City plavu boju. Dva klupska stočića i automat za grickalice i slatkiše su dostupni putnicima na donjem nivou. Dabl-dekeri su opremljeni sa proširenim drugim vratima, mestom za invalidska kolica, pristupom internet mreži, toaletima, nadzornim kamerama na četiri pozicije i najsavremenijim sistemima za asistiranje vozaču.

Ludwig Arzt Setra S 515 HDOvo je veoma važan kriterijum za Ernsta Ruprehta: „Vozila u našem voznom parku zamenjujemo novim svakih šest godina, što nam omogućava da uverimo naše putnike da putuju u najsavremenijim autobusima kada je u pitanju komfor, tehnologija i bezbednost.“ Isto se odnosi i na turističku flotu, kojoj je porodična firma iz Zeligenportena kraj Nirnberga pridodala i jedan novi S 515 HD koji će se koristiti za turistička putovanja po Evropi.

Kompaniju je osnovao Ludvig Arct još 1946. godine kao prevoznik materijala za izgradnju puteva. Prva vozila koje je Arct koristio su bili bivši američki vojni kamioni, dok je prvi autobus kupio 1949. godine.

Ludwig Arzt Setra S 515 HD i S 431 DT za Deutsche BahnDanas je ova firma jedan od najvećih privatnih autobuskih preduzeća u regionu Nirnberga, a već više od 20 godina je partner regionalnom prevozniku OVF (Omnibusverkehr Franken GmbH) koji sa privatnim prevoznicima održava 270 gradskih linija.

Vozni park Ludviga Arcta se sastoji od minibusa, gradskih i međugradskih autobusa, kao i od luksuzno opremjenih turističkih autobusa. Čak 17 od ukupno 28 autobusa Setra je kupljeno u poslednjih 14 meseci. Ukupno uvoznom parku postoji 65 autobusa.

Foto: Daimler

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica