SU: Izmene trasa gradskih i prigradskih linija

SU: Izmene trasa gradskih i prigradskih linija

Od utorka 11.08.2015. godine od 06:00 pa do 31.08.2015. godine doći će do zatvaranja raskrsnice ulica Makima Gorkog i Matije Gubca. U navedenom periodu autobusi JP „Subotica-trans“ će saobraćati izmenjenim trasama linija i to:

Linija 1/1a

Od autobuskog stajališta „Nova opština“ ide se levo prema stajalištu „Patrija“ odnosno Štrosmajerovoj ulici kroz koju i saobraća do stajališta „Lifka“.

Linije 2a, 3, 4, 6, 6a, 8a, 10

Saobraćaju Štrosmajerovom ulicom do stajališta „Lifka“.

Linija 6c

Skrećena do stajališta „Lifka“.

Linija 16

Kod Nove opštine skreće levo u ulicu Trg Lazara Nešića. Vozi do ulice Kumičićeva kroz koju saobraća do Beogradskog puta odakle se vraća na trasu linije 16.

Linija e, 8, 9

Saobraćaju uobičajenim trasama linija.

U navedenom periodu stajalište „Pošta I“ kao i stajališta „Tehnička škola“ neće biti u upotrebi.

Autobusi na prigradskim linijama koje saobraćaju prema Bajmoku i Tavankutu će saobraćati od Međumesne autobuske stanice „Subotica“ Kumičićevom ulicom odakle će Beogradskim putem voziti do Zagrebačke ulice odnosno Somborskog puta.

Stajalište „Lifka“ neće biti u upotrebi za autobuse na prigradskim linijama a putnici će moći da koriste stajalište „Sarvaš“.

Autobusi na linijama za Žednik, Čantavir, Dušanovo, Đurđin će takođe, od MAS „Subotica“, saobraćati Kumičićevom ulicom do Beogradskog puta odakle će nastavljati uobičajenim trasama navedenih linija.

Polasci na prigradskim linijama koji saobraćaju Bajnatskom ulicom (pored Dinatransa i Pionira) će saobraćati uobičajenim trasama linija.

(Foto: Dušan Dakić, Autobusi.NET)

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica