Logo

Vozacke priče :::: anegdote, problemi, nezgode

Sve što je vezano za autobuse, a ne spada u kategorije iznad.

Postod djole » Uto Jan 05, 2010 4:33 pm

danas mi teca pricao koji je radio kao dispecer u holandskoj firmi BBA ( ili B.B.A.) koja je sada u sklopu Veolia-e da im je pre par godina u jedan od autobusa usao majmun odbegao iz ZOO vrta :D . Kaze majmun cekao sa putnicima na stanici i kad su krenuli ljudi da ulaze, on usao za njima unutra. Tada se odusevio rukodrzacima i nije hteo da izadje ni kad su sve svi razbezali iz autobusa :lol: . Na kraju je vozac nazvao mog tecu koji je bio dezuran i pitao za pomoc. Moj teca je pozvao i veterinare i televiziju :lol:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Sponzor

Postod milos265 » Uto Jan 05, 2010 5:21 pm

U nedelju je kolega jedan iz gsp-a, imao problem posto su mu putnici uneli dva eksponata sa pijace u Bolecu! Morao je da riba platformu na Conectu, stvarno, ljudska glupost nema granice! Uneti prase u bus, to je previse!
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Iosis » Uto Jan 05, 2010 6:48 pm

E to su šampioni! Svaka im čast!
KAKVI BOLESNICI!
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod profa_chb » Uto Jan 05, 2010 7:06 pm

milos265 je napisao:U nedelju je kolega jedan iz gsp-a, imao problem posto su mu putnici uneli dva eksponata sa pijace u Bolecu! Morao je da riba platformu na Conectu, stvarno, ljudska glupost nema granice! Uneti prase u bus, to je previse!

znaš onu urbanu legendu, da je neki vozač davno davno na potezu 300, kad su ga više smorile babe sa cegerima u kabini, na sred druma zaustavio bus i naterao 2 cigana sa mečetom da uđu napred kod njega :lol: :lol: :lol:
otprilike je sva težina prešla pozadi :lol: :lol: :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod milos265 » Sre Jan 06, 2010 11:57 am

Ima tih urbanih legendi vezanih za gradski prevoz dosta.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod sasa-74 » Sre Jan 06, 2010 12:02 pm

Vozio ja nekad davno ove uzgajivače sitnih životinja na sajam u Sombor i bili otvoreni boksovi i čovek onako sav zamišljen dolazi i metrom premerava visinu boksa i nešto pljucka i psuje sam sebe onako zamišljen .Ja u čudu ne znam šta mu je i pitam ga ,a on će meni "ma hteo sam da kupim nekog patuljastog konja pa merim da li može da stane ovde stojeći " :lol: :lol:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod Iosis » Sre Jan 06, 2010 7:59 pm

Ma šta se sve može vidjeti i te legende su vjerovatno tačne. :)
Iosis
Član

Postod lav » Pet Jan 08, 2010 4:33 pm

Prije neki dan prica mi covjek jednu scenu iz autobusa BOSNAEXPRESA.
Kaze isao je iz Novog Sada za Banja Vrucicu i u doboju prave pauzu oko pola sata.Kaze dosao je na stanicu ostvorio prednja i prednja i zadnja vrata.Vozac je na brzinu izasao na zadnja a putnici su nagrnuli na prednja tako da ga niko od putnika nije vidio.Otisao je nalog ovjeriti usao je u autobus i ponasao se kao putnik.Sjeo je na seciju i cekao polazak.Kaze putnici gundjaju gdje ovaj vozac sto nevozi kasnivo.....Kaze sa secije skocim je jedan covjek pitao jedonog putnika imal vozaca kaze nema...E ako nema vozaca ja cu da vozim.I ja za volan istjeram sa perona i krenem.Kaze ljudi su se pogubili.Jedan putnik je izvadio telefon i poceo da zove policiju i tek onda vozac se u ozbiljio i pokazo im legitimaciju
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod m6710b » Pet Jan 08, 2010 8:37 pm

zna li se dali je dobio taj sofer neku kaznu???
Image Image
SANOS ZAKON!!!
Korisnikov avatar
m6710b
Član

Pridružio se: Pon Avg 03, 2009 1:20 am

Postod Iosis » Pet Jan 08, 2010 8:46 pm

Ja bi ga kaznio sa gajbom pive i 7 dana placenog odmora. :lol:
Iosis
Član

Postod profa_chb » Pet Jan 08, 2010 8:47 pm

a propo te priče za konja i bunker, kad me je dule vodio na južnu stanicu u beču, u bunkeru feniksove 415ice sam video VEŠ MAŠINU, TELEVIZOR i još mnogo đakonija, ali sve to van kutija :lol: :lol: :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod m6710b » Pet Jan 08, 2010 8:48 pm

Iosis je napisao:Ja bi ga kaznio sa gajbom pive i 7 dana placenog odmora. :lol:

nemoj sa toliko drasticna kazna :lol: :lol:
Image Image
SANOS ZAKON!!!
Korisnikov avatar
m6710b
Član

Pridružio se: Pon Avg 03, 2009 1:20 am

Postod PEX » Pet Jan 08, 2010 8:52 pm

profa_chb je napisao:a propo te priče za konja i bunker, kad me je dule vodio na južnu stanicu u beču, u bunkeru feniksove 415ice sam video VEŠ MAŠINU, TELEVIZOR i još mnogo đakonija, ali sve to van kutija :lol: :lol: :lol:

U Parizu, kad kreće Fudeksov bus za Srbiju, stoje naši ljudi gastabajteri, i besplatno daju: TV, frizider, zamrzivač, mikrotalasnu, šporet, itd... Ako nekom vozaču treba nesto od toga, on samo spakuje u bunker, ali ne znam kako na granici to prenose. Meni kad je ćale pricao, ja nisam mogao da verujem :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod 074 » Sre Feb 10, 2010 3:47 pm

Meni rodjak prico da je jedan lik isto nas daljni rodjak na liniji NS-Teslic izbacio dva cigana u nekoj vukojebini kaze ravnica sama polja nidje nista.Valjda oni usli u NS ili malo posle i sad sjel sve ok,kad trebalo kartu da naplatit kao nemaju love,nemoj brate ovo ono...on nista super opusteno vozio ih tako dok nije dosao gdje nema nista stao sa busom i izabcio ih napolje...Kaze nema karte nema voznje,ja se valjo od smjeha kad sam to cuo.
Meni najzesce bilo prije jedno 8-9 godina kad sam isao iz Ze za Do i dsoli mi sad u Maglaj kaze sofer 10 minuta pazue posle toga krecemo.Ajd neko je sjedio unutra neko izaso noge da protegne imali smo mi i vecu pauzu od 10 minuta.Sad mi krenuli sve ok,kad u Sijama iza nas blica taxi da stanemo.Stade covjek na prosirenju kad iz taxija izlazi zena,galami na sofera sto ju je ostavio,ona kupila kartu za Tuzlu i sl.Kaze on njoj pa gospdojo rekao sam 10 minuta pauze,a mi smo krenuli nakon 15,zar niste mogli na vreme doci.Kaze ona njemu nisam bila u WC imam problema sa stomakom...komplet autobus pocrkat od smjeha
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

Postod djole » Sre Feb 10, 2010 4:19 pm

PEX je napisao:
profa_chb je napisao:a propo te priče za konja i bunker, kad me je dule vodio na južnu stanicu u beču, u bunkeru feniksove 415ice sam video VEŠ MAŠINU, TELEVIZOR i još mnogo đakonija, ali sve to van kutija :lol: :lol: :lol:

U Parizu, kad kreće Fudeksov bus za Srbiju, stoje naši ljudi gastabajteri, i besplatno daju: TV, frizider, zamrzivač, mikrotalasnu, šporet, itd... Ako nekom vozaču treba nesto od toga, on samo spakuje u bunker, ali ne znam kako na granici to prenose. Meni kad je ćale pricao, ja nisam mogao da verujem :)

cim je otpakovano, kazes da je tvoje i da je korisceno i asta la vista 8)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Autobusi generalno