Krle je napisao:Uzak je zato sto je izgradjena samo jedna traka, druga je radjena 1977-78.
Film "Nacionalna klasa" je sniman 1979. godine i u njemu se vidi kako je taj drugi deo još uvek u fazi izgradnje.
A fotos jeste sa Railserbia.
Krle je napisao:Uzak je zato sto je izgradjena samo jedna traka, druga je radjena 1977-78.
SAKIBOY je napisao:Ugovor je na 10 godina,a kasnije moze da se produzi jos. 250 evrica mesecno. Nekim ljudima su nudili i manje, a ovo je jedna od boljih lokacija.
Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Ugovor je na 10 godina,a kasnije moze da se produzi jos. 250 evrica mesecno. Nekim ljudima su nudili i manje, a ovo je jedna od boljih lokacija.
Kod mene razgledali,a o detaljima rekli doci ce neka devojka,pa reko da se pripremim na vreme ako se odluce za moj RANC ili njivu,250 evra a?Za bus cu popricekam onda da je bar 500 pa ajde ali videcemo ako oradim devojku mozda i bude ali ipak hvala na informacijama.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
SAKIBOY je napisao:Vidi sta mozes sa devojkom da uradis mozda bude i 600.![]()
, A iz koje mreze su dolazili, kod mene su Vip i ovi Krletovi iz Konsinga.
Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Vidi sta mozes sa devojkom da uradis mozda bude i 600.![]()
Pa i kod mene iz Vip-a zato sam te i pitao.Molim ostale da se ne mesaju u pregovore osim ako hoce da piju,jer pregovore zalivam dobro kao bastu i cvece.
Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Vidi sta mozes sa devojkom da uradis mozda bude i 600.![]()
Pa i kod mene iz Vip-a zato sam te i pitao.Molim ostale da se ne mesaju u pregovore osim ako hoce da piju,jer pregovore zalivam dobro kao bastu i cvece.
djole je napisao:Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Vidi sta mozes sa devojkom da uradis mozda bude i 600.![]()
dooobro, ali nemoj posle da ti bude zao
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju