alexandargh je napisao:Kad već pominjete narodnjake u autobusu - to je nešto što sam najviše mrzeo kad putujem, bolje da ništa ne pušta.
Prevoz treba da bude prijatan, i uz prijatnu muziku. Eto, baš mi je bilo super kad sam išao Niš Ekspresom na Kopaonik zimus. Pustili su neki evergreen koji nije nešto što ja slušam, ali to niko ne može da ne voli.

alexandargh je napisao:Ovi su baš puštali pristojnu muziku, mislim da nije bio radio nego baš njihov CD. I uniforme su nosili, skroz su profesionalno izgledali.

Mickey je napisao:kad smo kod nislija... putovao sam jednom Nisekspresom iz BGa rano ujutru, bilo nas u busu desetak... vozac je pustio snimak Grand parade, i mogu reci da se bas lepo culo sta se radi i peva. bar smo se svi razbudili xD, al me iznervirao samo tako...
a radio je najbolji izbor za auto... meni je TDI skroz dobar, ali kad putujes sa kraja na kraj Srbije, Roadstar i S su sasvim ok

profa_chb je napisao:niš ekspres? šalite se, treba da vidite LASTINE vozaže na linijama što idu na jug, one koji su double agenti, sve su kao fini, voze lepe i fine autobuse, a kad gi frljne s' padežu, pa kad pusti narodnjake![]()
![]()
niš ekspres mu ravan nije
![]()
milan.nk je napisao:Mickey je napisao:neka on (vozac) slusa sta oce, ali neka to slusa u svom delu, a putnicima neka pusti nesto neutralno (bas taj S, ili Roadstar) - to je moj stav
a postoji li mogucnost da se to odvoji?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju