Logo

Sta slusate dok vozite?

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod Nele Nibus » Ned Maj 29, 2011 5:47 pm

To bas i nije ok tako da se odvinta muzika do daske pogotovo na duzim linijama i nocu, kao jedan lik iz Kosmet prevoza sto je celu noc razvintao Semsu a bus putuje od ponoci do 6 ujutru...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod alexandargh » Ned Maj 29, 2011 6:56 pm

Kad već pominjete narodnjake u autobusu - to je nešto što sam najviše mrzeo kad putujem, bolje da ništa ne pušta. :roll:
Prevoz treba da bude prijatan, i uz prijatnu muziku. Eto, baš mi je bilo super kad sam išao Niš Ekspresom na Kopaonik zimus. Pustili su neki evergreen koji nije nešto što ja slušam, ali to niko ne može da ne voli. :D
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod Nele Nibus » Ned Maj 29, 2011 7:18 pm

alexandargh je napisao:Kad već pominjete narodnjake u autobusu - to je nešto što sam najviše mrzeo kad putujem, bolje da ništa ne pušta. :roll:
Prevoz treba da bude prijatan, i uz prijatnu muziku. Eto, baš mi je bilo super kad sam išao Niš Ekspresom na Kopaonik zimus. Pustili su neki evergreen koji nije nešto što ja slušam, ali to niko ne može da ne voli. :D

Nislije u glavnom pustaju Radio S, mada imas i oih koji teraju narodnjake...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod alexandargh » Ned Maj 29, 2011 7:25 pm

Ovi su baš puštali pristojnu muziku, mislim da nije bio radio nego baš njihov CD. I uniforme su nosili, skroz su profesionalno izgledali.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Postod Nele Nibus » Ned Maj 29, 2011 7:43 pm

alexandargh je napisao:Ovi su baš puštali pristojnu muziku, mislim da nije bio radio nego baš njihov CD. I uniforme su nosili, skroz su profesionalno izgledali.

S obzirom da je to takozvana zakljucnica bice da je njihov CD, a ovako u glavnom Radio S, po meni i najjaci radio :wink:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Mickey » Ned Maj 29, 2011 8:57 pm

kad smo kod nislija... putovao sam jednom Nisekspresom iz BGa rano ujutru, bilo nas u busu desetak... vozac je pustio snimak Grand parade, i mogu reci da se bas lepo culo sta se radi i peva. bar smo se svi razbudili xD, al me iznervirao samo tako...
a radio je najbolji izbor za auto... meni je TDI skroz dobar, ali kad putujes sa kraja na kraj Srbije, Roadstar i S su sasvim ok
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod milos265 » Ned Maj 29, 2011 9:40 pm

Ja sam jednom prilikom pustio The Clash - London calling! 8)
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod milan.nk » Ned Maj 29, 2011 10:44 pm

milos265 je napisao:Ja sam jednom prilikom pustio The Clash - London calling! 8)

Uhhhhh koliko je to staro kolegaaaa :shock:
milan.nk

Postod Nele Nibus » Ned Maj 29, 2011 10:55 pm

Mickey je napisao:kad smo kod nislija... putovao sam jednom Nisekspresom iz BGa rano ujutru, bilo nas u busu desetak... vozac je pustio snimak Grand parade, i mogu reci da se bas lepo culo sta se radi i peva. bar smo se svi razbudili xD, al me iznervirao samo tako...
a radio je najbolji izbor za auto... meni je TDI skroz dobar, ali kad putujes sa kraja na kraj Srbije, Roadstar i S su sasvim ok

Ima raznih ne kazem, ali vecinom ljudi koje ja znam preferiraju radio S, ali ima i situacija gde jedan slusa radio s a drugi cim sedne da vozi prebaci na oj livado rosna travo :wink:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Mickey » Pon Maj 30, 2011 10:05 am

neka on (vozac) slusa sta oce, ali neka to slusa u svom delu, a putnicima neka pusti nesto neutralno (bas taj S, ili Roadstar) - to je moj stav
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod milan.nk » Pon Maj 30, 2011 10:31 am

Mickey je napisao:neka on (vozac) slusa sta oce, ali neka to slusa u svom delu, a putnicima neka pusti nesto neutralno (bas taj S, ili Roadstar) - to je moj stav

a postoji li mogucnost da se to odvoji?
milan.nk

Postod profa_chb » Pon Maj 30, 2011 10:33 am

niš ekspres? šalite se, treba da vidite LASTINE vozaže na linijama što idu na jug, one koji su double agenti, sve su kao fini, voze lepe i fine autobuse, a kad gi frljne s' padežu, pa kad pusti narodnjake :evil: :evil: :evil: niš ekspres mu ravan nije :lol: :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod milan.nk » Pon Maj 30, 2011 10:37 am

profa_chb je napisao:niš ekspres? šalite se, treba da vidite LASTINE vozaže na linijama što idu na jug, one koji su double agenti, sve su kao fini, voze lepe i fine autobuse, a kad gi frljne s' padežu, pa kad pusti narodnjake :evil: :evil: :evil: niš ekspres mu ravan nije :lol: :lol:

Putujem ponekad sa njima iz Bgd-a do Pg i nikad nijesmo imali problema. Uvijek pustaju kvalitetnu muziku,i poneki filmic-sto je u balkanskom prevozu rijetkost. Cu da radi TV, idite avionom ako cete luksuz-e to je balkanska parola... Inace prosli put su pustili neki horor film a imao je veze sa autobusima, neko prevrtanje klanje ovo ono :lol:
milan.nk

Postod alexandargh » Pon Maj 30, 2011 10:38 am

Tri i po padeži i haljinica boje lila. :lol:

Ne znam za linijski prevoz sa Niš Ekspresom, ovo je bilo preko turističke agencije. :)
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Postod gospodin dzo » Pon Maj 30, 2011 11:46 am

milan.nk je napisao:
Mickey je napisao:neka on (vozac) slusa sta oce, ali neka to slusa u svom delu, a putnicima neka pusti nesto neutralno (bas taj S, ili Roadstar) - to je moj stav

a postoji li mogucnost da se to odvoji?

Postoji da se cuje ili samo kod vozaca ili svuda,a to da slusaju 2 muzike sumnjam,jer onu koju vozac pusti cuce i bar 4 reda nazad...:P
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica