Logo

Vicevi

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod BataLukaBeograd » Ned Nov 27, 2011 8:52 pm

Hteo Piroćanac da se obesi, ode i okači se na krivu vrbu nad obalom, ali kupio jeftin kanap, kanap pukne i on padne u vodu.... Nekako se iskobelja na obalu pošto nije znao da pliva, ali je bio blizu obale.... I kad je došao do daha, prokomentariše: IZEM TI OVO BEŠENJE, ZAMAL DA SE UDAVIM!
BataLukaBeograd
Član

Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 1:52 am

Sponzor

Postod Aca » Pon Nov 28, 2011 1:45 am

otisao decko u apoteku po kondome i pita apotekarku jel ima kondome od jagode, apotekarka kaze da nema pita jel ima od banane ona opet kaze da nema, a jel ima od sumskog voca, ona opet kaze da nema, na to ce deda koji je stajao iza njega sinko oces ti da Je**s il' da pravis kompot :lol:
Korisnikov avatar
Aca
Član

Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 10:23 pm

Postod Proka_Ja » Pon Nov 28, 2011 3:01 pm

Aca je napisao:otisao decko u apoteku po kondome i pita apotekarku jel ima kondome od jagode, apotekarka kaze da nema pita jel ima od banane ona opet kaze da nema, a jel ima od sumskog voca, ona opet kaze da nema, na to ce deda koji je stajao iza njega sinko oces ti da Je**s il' da pravis kompot :lol:

Idi u apoteku i popij neš' na moj račun ! :D Hahaha...
Korisnikov avatar
Proka_Ja
Član

Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 2:26 pm

Postod Aca » Pon Nov 28, 2011 3:49 pm

Proka_Ja je napisao:
Aca je napisao:otisao decko u apoteku po kondome i pita apotekarku jel ima kondome od jagode, apotekarka kaze da nema pita jel ima od banane ona opet kaze da nema, a jel ima od sumskog voca, ona opet kaze da nema, na to ce deda koji je stajao iza njega sinko oces ti da Je**s il' da pravis kompot :lol:

:lol:
Korisnikov avatar
Aca
Član

Postod Aca » Pon Nov 28, 2011 3:50 pm

Proka_Ja je napisao:

:lol:
Korisnikov avatar
Aca
Član

Postod mikivs » Pon Nov 28, 2011 6:14 pm

Kamiondžija ulazi u kafanu i naručuje pljeskavicu, pivo i baklavu. Taman kad je hteo da počne sa jelom, ispred vrata se zaustavljaju 3 besna motocikla i ulaze 3 odgovarajuće besna huligana. Prilaze stolu, jedan pljune u pivo, drugi otme pljeskavicu, pojede jedno parče i baci ostatak na pod, a treći razmaže baklavu po stolu. Vozač ne reaguje, ustane, plati i izađe napolje. Žestoki momci se smeju i viču konobaru: • Ovaj baš i nije neka muškarčina! • Da, a i loš je vozač, eno baš pregazi neka 3 motora...
Korisnikov avatar
mikivs
Član

Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 10:33 pm

Postod PEX » Uto Nov 29, 2011 12:49 am

Trči Fata sa bebom u ruci i vrišti: "Mujo, Mujo progut'o nam sin metak!"
Mujo: "Ne okreći ga u mene 'ebo ti on mater!" :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod negas » Uto Nov 29, 2011 3:32 am

AHAHAHAA Pex dobar je!

Bili srbin, nemac i amerikanac, i na kraju sta ti ja znam sta je bilo, ali srbin je ispao najpametniji i zeznuo ih, hahahahahaahahahhhhaahahhhhha :D :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Lazar KV » Pon Dec 05, 2011 1:00 am

Napunio ciga dovoljno godina za odlazak u vojsku i pitaju ga šta će da radi. Kaže ciga: Pa mogu me pozovu, mogu me ne pozovu. Ako me ne pozovu šukar(sreća ili nešto slično), ako me pozovu, onda ima dva izlaza. Mož' se zarati, mož' se ne zarati. Ako se ne zarati, šukar, ako se zarati, onda ima dva izlaza. Mogu me pozovu u rat, mogu me ne pozovu. Ako me ne pozovu, šukar, ako me pozovu, onda ima dva izlaza. Mogu budem na front, mogu da budem u pozadinu. Ako budem u pozadinu, šukar, ako budem na front onda ima dva izlaza. Mogu me pogode, mogu me ne pogode. Ako me ne pogode, šukar, ako me pogode, onda ima dva izlaza. Mogu preživim mogu ne preživim. Ako preživim, šukar, ako ne preživim, onda ima dva izlaza. Mogu odem u raj, mogu odem u pakao. Ako odem u raj, šukar, ako odem u pakao, onda ima dva izlaza. Mogu sretnem đavola(imaju oni valjda neki naziv i za to, nmg da se setim), mogu ga ne sretnem. Ako ga ne sretnem, šukar, ako ga sretnem, onda ima dva izlaza. Mož' me pojede, mož' me ne pojede. Ako me ne pojede, šukar, a ako me pojede, onda ima samo jedan izlaz. :lol:
Lazar KV
Član

Pridružio se: Sub Okt 22, 2011 4:15 pm

Postod Nikola_4217 » Pon Dec 05, 2011 1:05 am

HAHHAHAHAHAHAAHHA Dobar vic,Dobar....
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod Proka_Ja » Pon Dec 05, 2011 1:31 am

Hahahahaha dobaaar :D
Korisnikov avatar
Proka_Ja
Član

Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 2:26 pm

Postod Mitrovcanac » Pon Dec 05, 2011 4:24 pm

Ti misliš na reči šućur (sreća) i šejtan (đavo). Inače u pitanju su turcizmi i uglavnom ih upotrebljavaju Bošnjaci i Romi. Inače dobar vic.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Lazar KV » Pon Dec 05, 2011 4:37 pm

Na to sam mislio, nisam baš dobar poznavalac pozajmljenica, ali razume se, to je bitno, da ne idem sad u ot.
Lazar KV
Član

Pridružio se: Sub Okt 22, 2011 4:15 pm

Postod Aca » Sre Dec 07, 2011 1:29 am

prodajem Ficu sa kukom ili menjam za Yuga sa kukom. Sifra KUKU MENE, KUKU TEBE. . . :lol:
Korisnikov avatar
Aca
Član

Postod Gligi » Sre Dec 07, 2011 2:15 am

Ne znam da li je bio, ispricao mi drug pre koji dan. . .

Otisao Tadic u posetu kod grckog premijera Papandreua, sad ga ovaj docekuje tamo, uvodi ga u svoju vilu, ono vila ogromna, luksuz, cuda ***CENZURISANO*** . . .
Tadic sav iznenadjen, pa ga pita:
-Jeli bre odakle ti sve ovo, a tek si godinu dana na vlasti?
Papanderu odgovara: jel vidis onaj most tamo?
Tadic, Vidim, i?
Papanderu: skratio sam ga za 5m i lepo stavio pare u dzep.
Tadic: aha, ok. . .

Prodje neko vreme i sada dolazi Papandreu kod Tadica u posetu. Docekuje ga Tadic u svojoj vili, a ono ona duplo veca od njegove, jos luksuznija, brdo besnih kola u garazi. . .
Sad Papandreu zacudjen, pita Tadica:
-Pa ova vila luksuznija i dva puta veca od moje, odakle bre??
Tadic mu dogovara: Jel vidis onaj most tamo?
Papandreu: Ne vidim!?
Tadic: Eeeeeee :wink:
Gligi
Član

Pridružio se: Ned Okt 12, 2008 11:28 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica