U priču o devojkama i autobusima, a i jedno i drugo su moje velike strasti, ući ću sa nekoliko poređenja....
Moja drugarica Marija B. je kao jedan od onih kineskih GT autobusa, visokoturističkih, zato što jako lepo izgleda, ali ispod površine... sve mi je pod znakom pitanja...
Opet, moja drugarica Tijana M. ona je kao Sanos.... Nije najlepša, ali nije ni ružna, ali je jaaaaaaaaaaaaaaako dobra!!!
Za moju drugaricu Tanju B., rekao bih da je kao Setra 215 HD, izgleda tako prepoznatljivo lepo, klasično i savršeno, jednu crtu joj ne bi trebalo promeniti... A i jako je dobra iznutra...
Danijelica , pak, ona je sva kao Neoplan, neobično, ali fenomenalno izgleda i živa je vatra...
Bojanu R. uvek poredim sa FAP-om, zbog grada porekla....
Maja G. je kao jedan od onih ruskih PAZ-ova ili KAVZ-ova, pomalo je džambas, ali ako je u doteranom stanju, zapravo je veoma lepa...
Jelenu R. uvek poredim sa Ikarbusom, jer svako malo promeni poneki detalj u stajlingu, kao IK-103
Ako se setim još nekog primera, reći ću vam...
http://bloximages.newyork1.vip.townnews ... .image.jpg
Wartburg - od 0-100 na sat u njemu postigao bih otprilike u isto vreme kada i da sam otišao kod doce opšte praxe po uput, pa kod psihića, pa na hormone, promenio pol i našao sponzora da mi kupi BMW, a zatim u njemu dostigao tih 100 na sat...