s215hdh je napisao:Ali je i dalje nisi smanjio
Ali kako da je smanjim, ne znam
miham je napisao:ja sam vozac autobusa(zvanicno) par mjeseci,ali radim oko njih i vozim ih dugooo vremena, i sretao sam dosta starijih kolega po putu koji kao kazu za mladje vozace da smo kao mladi,zeleni,nije sigurno da se ljudi voze sa nama i tako prosipaju neku suplju pricu po putevima..znam da u dosta firmi ljudi par godina konkdukterisu i voze ponekad povremeno kad nema putnika ili kad se vracaju sa stanice da bi naucili da voze..znam da u Lasti iskusniji vozaci voze i spustaju se kroz Moracu,mladji dosta gule prije nego im daju..pa niko ne moze da nauci da vozi ako gleda nekoga,niko ne moze da ti opise taj osjecaj kad te gura 15 tona zeljeza i putnika nizbrdo,da osjetis kako autobus "dise"..i tako kaze meni neki stariiii vozaci kak treba dosta da se guli da bi se stekla rutina,pa ja bolje poznajem taj autobus nego sto ga on za svojih 20 godina voznje zna..ja sam polozio vozacki za autobus,i 5 dana nakon toga zapalio za Beograd sa njim..lagano..i isao 10-ak puta po Srbiji i ko zna sve ne,bez ikakvih problema..lako je voziti po magistrali..ne znam je li ko od vas prolazio kroz Prcanj..???to je put od Kotora do Tivta pored mora,uski put dje se dva auta ne mogu mimoici kako treba a ne 2 autobusa..ljetos sam 30-ak puta provukao mercedesa koji ima 12 metara tuda,prvi put mi je bio haos,ostali su laganica..prije nego sam polozio vozio je te ture sa mojim mercedesom jedan stari vozac iz Bozura i svuda je zivo vozio,i kad sam ga zvao da ga pitam kako je prosao tuda,kaze mi:krv sam svoju propishao,preznojio sam se 10 puta,ne znam za koje pare vise necu da ti vozim ovuda..zna Sinisa(Arsenal) dobro kako je zaebano tuda proci..ili se vozim sa jednim prevoznikom iz Niksica,matorim koji kao da vozi kontejner a ne autobus,ne znam kome mogu biti bolji refleksi,njemu ili nekom mladjem..zato ko god polozi za autobus,odmah bucajte sa voznjom,drugacije se nece steknuti rutina..

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju