Logo

Gradski prevoz-Užice

Slike i rasprave o gradskom prevozu u gradovima u Srbiji i regionu.

Postod momir » Ned Dec 19, 2010 4:26 pm

Lp
Meno ovo liči na Avtomontažu SG 220, sa promenjenimi zadnjimi farovi.
Korisnikov avatar
momir
Član

Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 9:53 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Ned Dec 19, 2010 6:56 pm

Da,da momci ovo je trovratna Avtomontaža SG 220...Hvala na ispravci. :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod 9398 » Pon Jan 31, 2011 9:24 pm

Ik-161(ex Raketa) u Užicu:
Image

Jesi li siguran da je ovaj bio Raketin?
9398
Član

Pridružio se: Čet Avg 26, 2010 10:44 pm

Postod Stefan Bgd » Pon Jan 31, 2011 10:25 pm

Naravno da sam siguran,Zlatan je od Rakete preuzeo vozače i kao i autobuse koji su valjali,između ostalih tu su Ikarbusi ik-160 i ik-161 nekoliko komada,potom MAN-Avtomontaže SG220,Ikarbusi ik-201,Ikarbusi ik-103,Ikarbus ik-301... :wink:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Krle » Čet Feb 03, 2011 4:38 pm

Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Stefan Bgd » Pet Feb 04, 2011 1:25 pm

Hm,ako Zlatan bude povukao svoja vozila biće gadno...Nadam se da će mu isplatiti dug i da će nastaviti da održava gradski i međumesni prevoz u Užicu.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod markotar » Pet Feb 04, 2011 3:09 pm

Ako čitate između redova stvar je daleko komplikovanija, tu su kojekakve razne radnje na delu... Mislim pre da će u Užicu uskoro voziti sasvim nov prevoznik... tj. bolje da kažem prevoznici...
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod Nibus-ja » Pet Feb 04, 2011 6:52 pm

Znaci i ovde ce LASTA da sleti :evil: ,koji su sledeci gradovi,leskovac,pirot,bor,sabac,zrenjanin,... :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod CKD-KT4 » Pet Feb 04, 2011 10:19 pm

Nibus-ja je napisao:Znaci i ovde ce LASTA da sleti :evil: ,koji su sledeci gradovi,leskovac,pirot,bor,sabac,zrenjanin,... :?:

A šta je loše da bolji prevoznik zameni lošijeg?

Nemoj mi reći da je, npr., u Leskovcu bolje za građane da rade privatnici koji voze kada hoće i gde hoće (trenutno tamo jeste ovako kako napisah) od prevoznika koji će poštovati ono šta mu lokalna samouprava naredi? :roll:

A da, Beograd sve i svima uzima... Odnosno, "ništa nismo imali, a onda su nam sve uzeli" način razmišljanja... :roll:
Poslednji put menjao CKD-KT4 dana Pet Feb 04, 2011 10:20 pm, izmenjena samo jedanput
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod boyan92 » Pet Feb 04, 2011 10:20 pm

A sta fali lasti?
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod mihajlo » Pet Feb 04, 2011 11:44 pm

boyan92 je napisao:
Nibus-ja je napisao:Znaci i ovde ce LASTA da sleti :evil: ,koji su sledeci gradovi,leskovac,pirot,bor,sabac,zrenjanin,... :?:

A sta fali lasti?

Вала баш. Шта кад је најјачи превозник.
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Postod Nibus-ja » Sub Feb 05, 2011 6:33 am

Ocigledno da se nismo razumeli,nemam ja nista protiv da se postuje red voznje,samo me nervira zasto mora sve LASTA(hteo sam da kazem da se istorija ponavlja i da sam protivnik toga da se sav novac SLIVA U BEOGRADU) :?: Posto ste stali na stranu LASTE ko ce od Vas da mi objasni zasto je lasta krajem 80-tih i pocetkom 90-tih godina proslog veka ostavila pogone u NEGOTINU,BORU i ZAJECARU jer su kasnije nastali AS-Negotin,Borprevoz i Timas-Zajecar a to su ipak bile firme sa odlicnim POTPUNO NOVIM VOZNIM PARKOVIMA i sa vec razvijenim trzistem,drugim recima lasta se povukla iz regiona kada je BILO NAJBOLJE :?: I jos jedna stvar,ako opstine nemaju para da plate sadasnjim lokalnim privatnicima-prevoznicima,DA LI MISLITE DA CE PREMA LASTI sve biti izmirivano MESEC za MESEC :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod markotar » Sub Feb 05, 2011 6:57 am

Hmm, OK, "pare se slivaju u Beograd". Hajde neka onda dođe lepo Veolia pa da se sve pare slivaju u Pariz, ili Kavim pa da sve ide u Izrael, na primer. :wink: Ja bih bio najsrećniji da imamo više jakih regionalnih prevoznika svuda po Srbiji ali to nije slučaj, imamo svega nekoliko, dovoljno da ih izbrojimo na prste jedne ruke, a većina je u stranom vlasništvu!! No ionako će pre ili kasnije doći neko sa strane i kupiti Lastu...

Da se zadržimo ovde na priči o Užicu, bio bih najsrećniji da Raketa nije ni propala... ali eto vidite šta se dešava kad firme pokupuju razni "regionalni" privatničići! Da je Raketu kupila firma svetskog ili evroskog renomea ne bi situacija bila takva, vozikala bi ona još...

Elem, lokalna samouprava tvrdi da je sve uredno isplaćeno, da ništa drastično ne duguje osim za januar (dakle prošli mesec).
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod CKD-KT4 » Sub Feb 05, 2011 1:12 pm

Nibus-ja je napisao:Ocigledno da se nismo razumeli,nemam ja nista protiv da se postuje red voznje,samo me nervira zasto mora sve LASTA(hteo sam da kazem da se istorija ponavlja i da sam protivnik toga da se sav novac SLIVA U BEOGRADU) :?: Posto ste stali na stranu LASTE ko ce od Vas da mi objasni zasto je lasta krajem 80-tih i pocetkom 90-tih godina proslog veka ostavila pogone u NEGOTINU,BORU i ZAJECARU jer su kasnije nastali AS-Negotin,Borprevoz i Timas-Zajecar a to su ipak bile firme sa odlicnim POTPUNO NOVIM VOZNIM PARKOVIMA i sa vec razvijenim trzistem,drugim recima lasta se povukla iz regiona kada je BILO NAJBOLJE :?: I jos jedna stvar,ako opstine nemaju para da plate sadasnjim lokalnim privatnicima-prevoznicima,DA LI MISLITE DA CE PREMA LASTI sve biti izmirivano MESEC za MESEC :?:

Potpuno sam te razumeo.

Ja nisam stao na stranu "Laste", već sam napisao nešto drugo: "A šta je loše da bolji prevoznik zameni lošijeg?".

A sada kažem, DA, "Lasta" jeste bolja od mnogih sadašnjih privatnika. Ne može me niko ubediti u drugačije, iako znam da ni sama "Lasta" nije med i mleko.

Ne znam kako je bilo osamdesetih, no tamo (istočna Srbija) očigledno nešto nije bilo u redu čim su još tada postojali problemi (bar prema pričama sa Railserbia.net). Uostalom, ko je prevozio pre "Laste" tamo? Je li je "Lasta" kriva što je uvela autobuski prevoz tamo? Pa kada joj se nije isplatilo i otišla, ispala da je nešto izdala tamošnji narod??? Prst treba u takvim slučajevima pokazivati na lokalnu samoupravu, koja nije vodila računa o svojim žiteljima...

Što se tiče eventualnog neplaćanja u Užicu... Svi znate šta je bilo sa prigradskim i gradskim prevozom u Sremskoj Mitrovici... To se može desiti svuda, ako je samouprava neozbiljna. :roll:

P.S.: o ovome za "slivanje novca u BG" sam već napisao u prethodnom postu. Još nešto, što mnogi ne razdvajaju: republička vlast NIJE isto što i Beograd(ska vlast). Po tome, i Republika otima pare od Beograđana i ne vraća onoliko koliko oni "proizvedu para". Verovatno će biti sada pitanje: "A kako to samo BG funkcioniše, a ostalo je raspad?" Opet, pitajte rukovodioce u opštinama, kako Inđija nema taj (toliki) problem? :roll: Ili Jagodina (i to odavno nema toliku frku, još pre nego što je Palmina stranka ušla u vladajuću koaliciju)?
Poslednji put menjao CKD-KT4 dana Sub Feb 05, 2011 10:09 pm, izmenjena samo jedanput
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod mihajlo » Sub Feb 05, 2011 6:44 pm

markotar je napisao:Hmm, OK, "pare se slivaju u Beograd". Hajde neka onda dođe lepo Veolia pa da se sve pare slivaju u Pariz.

Управо тако. Бар паре остају у Србији.
Но, изгледа да је овде присутна велика љубомора - волео бих да грешим.
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u regionu