Lp
Meno ovo liči na Avtomontau SG 220, sa promenjenimi zadnjimi farovi.

Nibus-ja je napisao:Znaci i ovde ce LASTA da sleti,koji su sledeci gradovi,leskovac,pirot,bor,sabac,zrenjanin,...
Nibus-ja je napisao:Ocigledno da se nismo razumeli,nemam ja nista protiv da se postuje red voznje,samo me nervira zasto mora sve LASTA(hteo sam da kazem da se istorija ponavlja i da sam protivnik toga da se sav novac SLIVA U BEOGRADU)Posto ste stali na stranu LASTE ko ce od Vas da mi objasni zasto je lasta krajem 80-tih i pocetkom 90-tih godina proslog veka ostavila pogone u NEGOTINU,BORU i ZAJECARU jer su kasnije nastali AS-Negotin,Borprevoz i Timas-Zajecar a to su ipak bile firme sa odlicnim POTPUNO NOVIM VOZNIM PARKOVIMA i sa vec razvijenim trzistem,drugim recima lasta se povukla iz regiona kada je BILO NAJBOLJE
I jos jedna stvar,ako opstine nemaju para da plate sadasnjim lokalnim privatnicima-prevoznicima,DA LI MISLITE DA CE PREMA LASTI sve biti izmirivano MESEC za MESEC
markotar je napisao:Hmm, OK, "pare se slivaju u Beograd". Hajde neka onda dođe lepo Veolia pa da se sve pare slivaju u Pariz.
Povratak na Gradski prevoz u regionu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju