Logo

Lasta, Beograd (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Postod djole » Uto Sep 01, 2009 8:51 pm

PEX je napisao:
civijas je napisao:Moguce, meni ne deluje tako, ali ne kazem da lazes... :D :D Na slici je bas desna strana, i vide se cak stara slova od ATPovog natpisa, mada mozda se i ne vidi stvarno... Nama se na slikama tesko razlukuju ponekad i plava i siva boja, a kamoli nijanse jedne te iste boje... :D :D

Aleks i ja smo u petak baš stajali pored ovog busa,i zagledali ga detaljno,i baš je i on prokomentarisao kako su ga fušerski ofarbali ;)

U svakom slucaju je traljavo ma sta da je radjeno ( bas se vidi natpis Vojvodine i to bez zagledanja ). Ne bih smeo da se zakunem, ali mi je cudna bila ta desna strana ( nju sam jedino i video )
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 01, 2009 10:06 pm

PEX je napisao:
civijas je napisao:Moguce, meni ne deluje tako, ali ne kazem da lazes... :D :D Na slici je bas desna strana, i vide se cak stara slova od ATPovog natpisa, mada mozda se i ne vidi stvarno... Nama se na slikama tesko razlukuju ponekad i plava i siva boja, a kamoli nijanse jedne te iste boje... :D :D

Aleks i ja smo u petak baš stajali pored ovog busa,i zagledali ga detaljno,i baš je i on prokomentarisao kako su ga fušerski ofarbali ;)

Da,moram se sloziti sa Pexom da je desna strana vozila bas dobro ostrugana.I to je zakasio onako na pola visne busa.I kad mu lepo pridjes sve se vidi...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod ferdinand » Uto Sep 01, 2009 10:19 pm

PEX je napisao:
ferdinand je napisao:ja te ne vucem za jezik, vec iznosim cinjenice i podatke koje su dali proizvodjaci, dok se tvoje informacije zasnivaju na prijateljsko-rodbinskim odnosima, pa dok ne dodje neko sa konkretnim ciframa, bolje da ne nastavljamo off topic :wink:

Slabo nešto čitaš te fabričke podatke,čim ne znaš da u dvoosovinca ide veći motor od 440ks :wink:

no comment :shock:
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 4:26 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 01, 2009 10:26 pm

Danas Ayats Bravo na liniji za Paris

Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Goran sk » Uto Sep 01, 2009 11:34 pm

jel si se na drvo popeo da bi slikao ovg ayts-a :D , ali gde god da si se popeo slika je prelepa :D
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 01, 2009 11:48 pm

Goran sk je napisao:jel si se na drvo popeo da bi slikao ovg ayts-a :D , ali gde god da si se popeo slika je prelepa :D

Ne,na izlazu sa odlaznog perona BASa je parking servis sa visokom platformom sa koje puce pogleda na peron...:D
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod PEX » Sre Sep 02, 2009 1:23 am

Mistral na liniji za Leskovac
Image
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod negas » Sre Sep 02, 2009 2:15 pm

PEX je napisao:Berkof Axial 70 kojeg je Markoturs iz Pljevalja novog kupio 2004 ili 05 god ima motor od 470ks,pošto od najboljeg prijatelja moga oca,rodjeni brat drži tu firmu u ortakluku sa Marjanovic Vukosavom (koje čak i ja lično poznajem,a poznaje ih i član foruma Sasa-74)tako da sam u par navrata bio u tom Berkhofu,koji je završio u SREMEXPRESS-u... :wink:
A ta Temsa koju pominješ je "opljuvana" vuče se kao prebijen pas gde god ima malo uspona po putu...A kako ide po planinskim putevima bolje da ne komentarisem...

Vozio sam se 10-tak puta u litasovim temzama, idu ko blesave iuzbrdo i nizbrdo, gotovo nema razlike! Verujte...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod PEX » Sre Sep 02, 2009 4:41 pm

Noge
Image
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Marko » Sre Sep 02, 2009 10:04 pm

Image
Ayats na Volvo B12B gb 9237
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Gligi » Sre Sep 02, 2009 10:37 pm

Sa ovim sam se vracao sa mora, ispocetka sam se obradovao kad sam ga video, ali sam se posle razocarao. . . Klima je bila bas slaba, ljudi su se preznojavali, a i nije nesto udoban.
Gligi
Član

Pridružio se: Ned Okt 12, 2008 11:28 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 02, 2009 10:48 pm

Gligi je napisao:Sa ovim sam se vracao sa mora, ispocetka sam se obradovao kad sam ga video, ali sam se posle razocarao. . . Klima je bila bas slaba, ljudi su se preznojavali, a i nije nesto udoban.

Brate ti Ayatsi sad u sezoni se nisu gasili.Ja mislim da nisu stizali ni servis da im urade kako treba.Pa nije ni cudo da klima neradi bas naj.
Evo od mene GB #9219
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod arsenal » Sre Sep 02, 2009 10:58 pm

PEX je napisao:Noge

Sto mu je ovo umjesto drugog bunkera, ovaj veliki "prozor" dolje ispred zadnjeg tocka ?
Btw, u vezi one ranije rasprave o motorima u berkhofima, koliko ja znam u axial su po fabrickim specifikacijama ugradjivani DAF-ovi od 380 i 430 ks, ali taj model po zelji mozete dobiti i na nekoj drugoj sasiji, ne samo na DAF-ovoj....
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 02, 2009 11:00 pm

arsenal je napisao:
PEX je napisao:Noge

Sto mu je ovo umjesto drugog bunkera, ovaj veliki "prozor" dolje ispred zadnjeg tocka ?
Btw, u vezi one ranije rasprave o motorima u berkhofima, koliko ja znam u axial su po fabrickim specifikacijama ugradjivani DAF-ovi od 380 i 430 ks, ali taj model po zelji mozete dobiti i na nekoj drugoj sasiji, ne samo na DAF-ovoj....

Prostor za putnike.Ja mislim 3+3 sa stocicem u sredini...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Krle » Čet Sep 03, 2009 9:19 am

Image
Image

Ljig :D
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine