vuckomv je napisao:E Mare, neka si rekao!
Ikarbus izgleda baš pristojno.
patrik je napisao:Nele pitanje za tebe .Šta je Crvena mašina ? Koja je to vrsta marka autousa ? Da nije Nibus možda ?

patrik je napisao:Nele pitanje za tebe .Šta je Crvena mašina ? Koja je to vrsta marka autousa ? Da nije Nibus možda ?
Dobro znam da mrzite Nibus ali baš Nibus je kolko god vam se ne svidelo ili svidelo za mene crvena mašina, furija i kako god.
Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Nele Nibus je napisao:Vidi Slobo kaži mi da li ćeš pre da se voziš u međugradskom ili turističkom busu za 140 din. do Beograda i nazad ili u prigradskom za 210?
Takođe i ljudi koji idu na posao do Beograda pre idu Stupom jer im je sa njima do Beograda od Pančeva mesečna skoro 2000 din. jeftinija, što nije baš malo. Ipak za ATP se odlučuju oni kojima odgovara što idu na svakih 15 minuta, i ko mora jer je vozno osoblje mahom ne baš ljubazno pa makar ih vozili i u novim Setrama!
Takođe nije korektno od ATP-a što za svoje povratne karte overu ili ti peronsku kartu naplaćuju 15 din. a za Stupovu i povratnu kartu 40 ako je to način da se udari na konkurenciju onda su se zeznuli, i da ne kažem još što su Stup počeli da prijavljuju saobraćajnoj inspekciji i saobraćajnoj policiji da jedan polazak koji im nije registrovan da ulazi u ATP-ovu raspalu stanicu jure po gradu i ne daju im da ostave i prime putnike, toliko o ATP-u i kolegijalnosti pa posle kukaju što ih Stup i još neki prevoznici ne voze na službenu, ali ruku na srce ima u toj firmi i ljudi koji vrede nešto nisu svi baš tako loši...

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju