Nibus-ja je napisao:koji je gb ayats
GB 9241

kuba je napisao:Lasta ima 774 autobusa.To sam vidio na njihovoj internet stranici, nisam mogao vjerovati da ih toliko imaju, pa toliko nema naš Čazmatrans.
Aleks_BGD je napisao:kuba je napisao:Lasta ima 774 autobusa.To sam vidio na njihovoj internet stranici, nisam mogao vjerovati da ih toliko imaju, pa toliko nema naš Čazmatrans.
Imaju vise.To su busevi koji su u Beogradu.Tj u Centrali na auto putu.Plus Radne Jedinice Smederevo, S. Palanka, Stara Pazova, Inđiji , Valjevo, Pećinci, Lajkovac, Mionica i Osečina,Mladenovac , Sopot, Obrenovac, Grocka i Barajevo.
Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:kuba je napisao:Lasta ima 774 autobusa.To sam vidio na njihovoj internet stranici, nisam mogao vjerovati da ih toliko imaju, pa toliko nema naš Čazmatrans.
Imaju vise.To su busevi koji su u Beogradu.Tj u Centrali na auto putu.Plus Radne Jedinice Smederevo, S. Palanka, Stara Pazova, Inđiji , Valjevo, Pećinci, Lajkovac, Mionica i Osečina,Mladenovac , Sopot, Obrenovac, Grocka i Barajevo.
a RUMU si zaboravio
Aleks_BGD je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:kuba je napisao:Lasta ima 774 autobusa.To sam vidio na njihovoj internet stranici, nisam mogao vjerovati da ih toliko imaju, pa toliko nema naš Čazmatrans.
a RUMU si zaboravio
Nisam.Ruma ima svog prevoznika a to je Rumatrans.Tebe buni to sto neki Lastini busevi nose RU table.To su vozila iz Stare Pazove i Indjije,a ove dve opstine se vode na Rumu.
Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:kuba je napisao:Lasta ima 774 autobusa.To sam vidio na njihovoj internet stranici, nisam mogao vjerovati da ih toliko imaju, pa toliko nema naš Čazmatrans.
a RUMU si zaboravio
Nisam.Ruma ima svog prevoznika a to je Rumatrans.Tebe buni to sto neki Lastini busevi nose RU table.To su vozila iz Stare Pazove i Indjije,a ove dve opstine se vode na Rumu.
ok,hvala na informacijama znam da ruma ima svog prevoznika ali cini mi se da je neko ranije napisao LASTA-RUMA pa sam ja od tad to tako shvatio.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju