Logo

Fudeks, Beograd

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Re: Fudeks, Beograd

Postod sremacns » Pon Jun 23, 2014 10:51 am

Sretan put pravnicima i lep provod :wink:
Evo je Setra i od mene :mrgreen:
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Sponzor

Postod PEX » Pon Jun 23, 2014 10:31 pm

branik je napisao:Ne sporim mu majstoriju koje je trebalo da bi se upakovala tu, već kulturu. Tuda prolaze reke pešaka, roditelji sa decom u kolicima, na biciklima, organizovane grupe đaka... Imao je gde da ju ostavi u blizini ''Palisada'' a da pešacima ne suzi prostor. Trebalo se malo prošetati. Ipak je to 14+m, kao što kažeš.

Daj branik, nemoj vise seniora da mi prozivas :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod branik » Uto Jun 24, 2014 12:52 am

Ne prozivam, samo primećujem da mora i na takve stvari da se misli. Tuda prolazi staza koju koriste stanovnici i gosti naselja Karaula koje je jedno od većih zlatiborskih naselja i u vreme veće popunjenosti to su bukvalno reke ljudi u oba smera. I hotel bi morao da o tome povede računa. Ima mesta za parkiranje, kao što je to ranije učinjeno gde je bio barbi ''Puteva'', ili na skretanju na hotelski plac, preko puta crkve.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod PEX » Uto Jun 24, 2014 4:14 pm

Jel si procitao ti sta je rekao sremac? Bila je kratko parkirana, znaci dok su izasli ljudi, pokupili svoje stvari i cekirali se u hotelu. Ne moze da pridje hotelu i da ide na parking u roku od odmah.
sremacns je napisao:Setra je samo kratko vreme bila parkirana u pešačkoj zoni odma po iskrcavanju putnika dok se kasnije prdružila busu hotela Palisad što se vidi na ostalim slikama :wink:
PEX
Profesionalni vozač

Postod branik » Uto Jun 24, 2014 5:03 pm

Bunkeri zatvoreni, vrata takođe, znači, istovar zavrčen. Ali, nebitno. Rekao sam šta mislim.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Nemke92 » Sre Jun 25, 2014 12:34 am

Čestitam Fudeksu na prinovi koju je PEX najavio! Možeš li samo da nam kažeš da nije možda bus 2010. godište? Jer ako jeste, onda bi mogao biti baš ovaj: :mrgreen:

http://www.truck1.eu/_TEN_auto_857989_Bus_Coach_Setra_S_431_DT.html
Slika je pri dnu stranice...
Korisnikov avatar
Nemke92
Član

Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 2:12 am

Postod PEX » Sre Jun 25, 2014 9:36 am

Nije to ta. Ova sto je stigla je na Austrijske table. :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod becks89 » Sre Jun 25, 2014 9:56 am

branik je napisao:Bunkeri zatvoreni, vrata takođe, znači, istovar zavrčen. Ali, nebitno. Rekao sam šta mislim.

A što volimo da sitničarimo pa to je strašno, pa ne prolaze tuda hiljade pešaka u sekundi pa će im smetati na pola sata...Pohvale za seniora, ovde se mnogi ni sa minibusom nebi usudili da stanu :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod PEX » Čet Jun 26, 2014 4:49 pm

Tako je Beks, slazem se od reci do reci.. Iii svakako hvala. :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod PEX » Čet Jun 26, 2014 8:41 pm

Drugari, kolege, Setra je tu :) U subotu joj se stavljaju nalepnice, logo i natpis firme je odradjen na ovoj slici u photoshopu. Ako neko ima neku ideju, sta bih jos dodao (neke sare, motive, itd), da li bi smanjio logo, pomerio ga negde-kao i natpis firme neka prokomentarise (odradi u photoshopu) i da predlog. Natpis i logo moraju da ostanu isti, kao i njihova boja, ova zelenkasta, sve ostalo moze da se doda.
Hvala.
Image
PEX
Profesionalni vozač

Postod Mixx » Čet Jun 26, 2014 8:51 pm

ja bih to malo drugacio uradio, kad bi natpis i logotip bili tamnije boje kao donji deo autobusa, kako bi sam naziv firme i logo dosli do izrazaja, a kada bi se neki borderi uradili u ovoj svetlijoj nijansi, mislim da bi sve to izgledalo mnogo bolje, onda ovaj natpis da se smanji malo, meni se cini da je mnogo veliki razmak izmedju slova, ako zelis posalji mi psd fajl, da se malo poigram, da vidim kako bi to izgledalo. :D
Mixx
Član

Pridružio se: Ned Apr 28, 2013 12:59 am

Postod PEX » Čet Jun 26, 2014 10:57 pm

Miks skini ovu sliku i slobodno se poigraj u photoshopu i davaj 'vamo. :)
Evo i moja dva predloga koje sam odradio, dodao sam sitnice cisto da se razbije monotonost.
Image
Image
PEX
Profesionalni vozač

Postod Nemke92 » Čet Jun 26, 2014 11:10 pm

PEX, iako se i meni više sviđa stari vizuelni identitet firme, ovo sa uokvirenim natpisom ti je najbolje. Moj predlog, uradi to i sa logoom i eventualno dodajte još par sitnica oko natpisa FUDEKS umesto zvezdica, mada može i bez toga... Pa da ga šaljete na drum! :D
Korisnikov avatar
Nemke92
Član

Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 2:12 am

Postod Davidovic » Pet Jun 27, 2014 12:06 am

Pex druze,hajde sredi nam da odemo do Fudeksa i provozamo je koji krug po krugu firme dok nije izasla u saobracaj :D
Davidovic
Član

Pridružio se: Sre Jul 13, 2011 9:45 pm

Postod Kassbohrer » Pet Jun 27, 2014 2:14 am

Ovaj drugi predlog PEX je odličan, naročito mi se sviđa web adresa na staklima. E sad logo, meni je iskreno rečeno em staromodan em mi nikako ne paše za neku firmu koja se bavi prevozom putnika i turizmom, jedino neka bordura da ga izvuče probaj da ga odradiš ovako kao natpis i da bude manji. Moj lični utisak trenutno je da se prepaneš od ovog logoa :shock:
Inače kompletan novi vizuelni identitet Fudeksa mi je takav, nije ružno čak se može reći i lijepo, ali nikako mi se ne uklapa uz njihovu djelatnost...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine