negas je napisao:Na BAS sajtu piše PARIZ 10.30 a početna stanica NG? Jel ide dole ili se šalje kombi ako ima putnika? Kako jave odozdo da li treba da se ide po njih? Na stanici u NG ili...?
Za BEČ jel imate putnike kada se svaki dan ide?
Nikolic ne ulazi u BGD kad krene iz Negotina, ili uđe negde na divljaka?

Fipi 494 je napisao:negas je napisao:Na BAS sajtu piše PARIZ 10.30 a početna stanica NG? Jel ide dole ili se šalje kombi ako ima putnika? Kako jave odozdo da li treba da se ide po njih? Na stanici u NG ili...?
Za BEČ jel imate putnike kada se svaki dan ide?
Nikolic ne ulazi u BGD kad krene iz Negotina, ili uđe negde na divljaka?
Kako gde, negde se vodi početno stajalište u Srbiji odakle uopšte nema putnika, već bus polazi iz BGa. Kad sam se vraćao iz Pariza, jedan bus je bio BG-NS, a ostala dva su produžila i razvozila do Požarevca i dalje.

negas je napisao:Ova šema je iz Autoprevoza KG odakle su kupili ovog MAN-a koliko me sećanje služi, a opet ona vlajda u stilu Kompasa iz SLO!
Kassbohrer je napisao:Ovo je negase bio Kompas KG, imali su dva busa sa ovom šemom, Irizar je otišao u Autoprevoz KG, a ovaj MAN u Fudeks.
PEX je napisao:Lepotica dobila nalepnice, po meni jako male za ovakav i ovoliki autobus, upravo se vracamo iz SLO, da je ne ureknem presavrsena je
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju