Miodrag je napisao:Pa i mora mnogo da se uloži kad su mu tamo dušu izvadili.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
УПРАВУ СИ САЛЕ 100% (СТАКЛА ЗА ТРАВЕГА СУ ОКО 700 Е КОМАДsasa-74 je napisao:i dalje tvrdim da je naduvana cifra , ajde ima jos ljudi iz ovog posla pa da mi objasne sta mogu da repariraju za 30 000 . farbanje 2000 unutra 2000 gume 4000 2 bocna stakla 500 nalepnice 500 kocnice 1000 motor 6000 menjac 2000 sofersajbna 1000 ovo oko tockova sto je falilo 150 . Gde su jos pare ?
alexandargh je napisao:Ne razumem zašto bi onda neko kupio takav krš i onda ulagao još gomilu para u njega, kada se za iste ili malo više para može dobiti polovan autobus u mnogo boljem stanju.
PEX je napisao:Pa da negde nekom uvale. Cudi me da nisu poskidali kompletno ozvucenje, televizore i ostalo. A sto se tice para, nemam predstavu koliko je, ali po nekom mom razmisljanju predpostavljam da je samo nasledjivanje lizinga, tj da je potrebno otplatiti preostale rate.
MASA je napisao:PEX je napisao:Pa da negde nekom uvale. Cudi me da nisu poskidali kompletno ozvucenje, televizore i ostalo. A sto se tice para, nemam predstavu koliko je, ali po nekom mom razmisljanju predpostavljam da je samo nasledjivanje lizinga, tj da je potrebno otplatiti preostale rate.
autobus je otkupljen od lizing kuce , u vlasnistvu Trans-jug-a je . cena je bila primmamljiva ali se nije ni slutilo da toliko toga nedostaje .
MASA je napisao:alexandargh je napisao:Ne razumem zašto bi onda neko kupio takav krš i onda ulagao još gomilu para u njega, kada se za iste ili malo više para može dobiti polovan autobus u mnogo boljem stanju.
a gde to ima za te pare ili malo vise .... ? koliko sam u toku (a jesam ) njegova cena je oko 90.000 eura
shakal je napisao:MASA je napisao:PEX je napisao:Pa da negde nekom uvale. Cudi me da nisu poskidali kompletno ozvucenje, televizore i ostalo. A sto se tice para, nemam predstavu koliko je, ali po nekom mom razmisljanju predpostavljam da je samo nasledjivanje lizinga, tj da je potrebno otplatiti preostale rate.
autobus je otkupljen od lizing kuce , u vlasnistvu Trans-jug-a je . cena je bila primmamljiva ali se nije ni slutilo da toliko toga nedostaje .
i koja je cifra na kraju ispala ako nije tajna? 30000e ulaganja i placanje lizing kuci, koliko to na kraju ispadne?
A to sto je poskidao elektriku i kompjutere neka mu je na cast. Kao da mu to za nesto treba, nego je mozda razmisljao da ce se mozda nekada vratiti u njegove ruke.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju