MILE je napisao:Bolje rečeno nije imalo šta da se pošalje jer je sve živo bilo na linijama.... Šta je išlo u 17:45? Koliko ja znam polazak koji ide u 18:00 je takođe registrovan za Ljuboviju pa verovatno nisu gledali vremena na kartama. Taj u 17:45 je svaki dan pun, ja se često vraćam sa njim i ako ne odem na BAS obavezno stojim.srecko92lucky je napisao:Veceras na polazak za Ljuboviju u 17:45 nije poslat dovoljan broj vozila tako da su stajali ljudi koji su kartu rezervisali pre par dana, jako ruzno i neprofesionalno s njihove strane!!!
P.S.
I ovaj što ide u 18:00 kad ima mogo putnika ide za Ljuboviju samo se vozači zamene u garaži, ako nema ljudi pretovara u Šapcu u prvi i iaključuje se.

Idu oni za Argus uvek ako imaju viška kola, traže im svi Beulasa.Nemke92 je napisao:Beulas je za prvi maj išao u Beč, vozio Argusovu turu... Čudno mi je to s obzirom na broj vozila kojima Argus raspolaže. Da li je moguće da su im svi autobusi bili zauzeti za praznik? Ako jesu, stvarno im svaka čast!
srecko92lucky je napisao:nije nimalo prijatno kada do Ljubovije umesto 4 sata,putujes 5 sati , od toga stojis 2h...
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju