Ma naravno da je razlika u visini i vesanju bokseva i duzini i sl,nego neko ko ne zna razliku u tome najlakse moze da razlikuje po brisacima i tim vratancima...
http://imageshack.us/photo/photo/17/20130210180056.jpg/ Autobusi su 2007 godiste. Presli su oko 300.000 . Za najmanje 10 dana ce na put jer se ceka tahografska karta iz BG. Hval coveku koji je dopustio da slikam. Bice jos slika kada mi se komp vrati sa popravke. Jos sam saznao da je njihova verzija Intoura Turska ali su Nemacki delovi. Taj covek je jos reko da je Intouro neprevazidjen do sada. Jos mi je reko da imaju 2 Neoplana Starlinera. E sad verovatno se prebacio pa je mislio na Trendlinera.
Извињавам се,што сам рекао да су Беркхофи,јер сада на форуму видим да није реч о тим аутобусима.Не разумем се толико у бусеве,али су ме подсетили на ту марку.Да ли неко може онда да каже о којој је марки реч,пошто видим да је писано само о ознаци модела?
Dobri su ovi Berkofi. Zanimljivo je barem koliko ja znam, da je ovo prvi Axial 50 od 12m, dakle od 12m u Srbiji! Do sada smo sretali samo od 12.9 metara!
Treba drzava da radi na tome da nas ik-bus 412 nov kosta kao ovaj polovan tj i mnogo manje, i uz velike grejs periode preko razvojne banke da pomogne preduzecima kao sto su Plana, KS, KG, Poz, Lasta... da se kupuju domaci busevi. Moramo mi da proizvodimo.