Logo

Moto Boem, Negotin

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Moto Boem, Negotin

Postod negas » Pet Maj 09, 2008 4:03 pm

Image
Moto BOEM iz Negotina polako jaca svoj vozni park! Ima jedan novi ikarbus 312, zatim FAP medjugradski, te ja sam video i jos dva izuzetno dobra TAM-a 260A119, jedan je zut (kao i ikarbus i fap-vidite dole ovaj minibus-e to je ta boja motoboema), i ima one lepe retrovizore, te jedan niski mercedes 303-ka, isto zuta, vrlo dobro stanje, pa jedna 303-ka sive boje, u losijem stanju, od 10tak metara duzine, te ovaj sanos i drugi minibusevi, kombici itd! Ima jos vozila medjugradskih al nisam sve video.
Znam samo da sam mnoge Tamove 260A119 i druge nekadasnjeg ASNegotina vidjao kod njega u garazi! Verovatno ih je kupovao kad su ovi bili pod stecajem!

Garaza im je odmah na ulazu u Negotin, vidi se sa leve je strane, pored Nis-ove benzinske pumpe!

Inace imaju registrovane linije po Negotinu prigrad i Negotin-Zajecar-Knjazevac-Nis u 05.50h!
Sada su u proceduri za dobijanje linije od 1.06 Novi Sad-BGD-Negotin!
Takodje saobracaju i iz susednog Donjeg Milanovca na relacijama za Majdanpek i Nis!

Image Image

Ovo su polasci iz D.Milanovca i cene karata! Cene veze fotografisao sam pre 10tak dana!

Image
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Moto Boem, Negotin

Sponzor

Postod Nibus-ja » Sub Maj 10, 2008 11:36 pm

Ovo sam postavljao u manji prevoznici ali evo sad posto su nezavisni :roll:

Image
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nibus-ja » Ned Maj 11, 2008 12:54 am

A jel se sediste firme NEGAS ne vodi na mesto pod nazivom SIKOLE,tako bar pise na autobusima? :shock:

Druga stvar ovaj beli ja bi reko da je Mercedes-Benz o303? :? Mislim da je prefarban u zutu boju sa belim branicima i napred i pozadi sa turskim svetlima kako napred tako i pozadi ili je ovo drugo vozilo posto sam ovog u nisu bar tako zapazio kad si ovog belog slikao?
Nibus-ja
Član

Postod Sashco » Ned Maj 11, 2008 1:59 pm

negas je napisao:Moto BOEM iz Negotina polako jaca svoj vozni park! Ima jedan novi ikarbus 312, zatim FAP medjugradski, te ja sam video i jos dva izuzetno dobra TAM-a 260A119, jedan je zut (kao i ikarbus i fap-vidite dole ovaj minibus-e to je ta boja motoboema), i ima one lepe retrovizore, te jedan niski mercedes 303-ka, isto zuta, vrlo dobro stanje, pa jedna 303-ka sive boje, u losijem stanju, od 10tak metara duzine, te ovaj sanos i drugi minibusevi, kombici itd! Ima jos vozila medjugradskih al nisam sve video.
Znam samo da sam mnoge Tamove 260A119 i druge nekadasnjeg ASNegotina vidjao kod njega u garazi! Verovatno ih je kupovao kad su ovi bili pod stecajem!

Garaza im je odmah na ulazu u Negotin, vidi se sa leve je strane, pored Nis-ove benzinske pumpe!

Inace imaju registrovane linije po Negotinu prigrad i Negotin-Zajecar-Knjazevac-Nis u 05.50h!
Sada su u proceduri za dobijanje linije od 1.06 Novi Sad-BGD-Negotin!
Takodje saobracaju i iz susednog Donjeg Milanovca na relacijama za Majdanpek i Nis!

Negas, kao da sam ti citao misli! Ovog vikenda sam putovao do Sremskih Karlovaca pa sam u oba smera uslikao oko 200 buseva. Medju njima i dva žuta busa Moto BOEM. Evo najpre IK 312 koga si pominjao, ulovljenog na naplatnoj rampi...ima jos
Image

Nibus-ja je napisao: Druga stvar ovaj beli ja bi reko da je Mercedes-Benz o303? :? Mislim da je prefarban u zutu boju sa belim branicima i napred i pozadi sa turskim svetlima kako napred tako i pozadi ili je ovo drugo vozilo posto sam ovog u nisu bar tako zapazio kad si ovog belog slikao?

...a onda sledi žuti O303 koji pominje Nibus-ja, znači, ovaj beli nije prefarban, to su dva različita busa.
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 10:37 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Nibus-ja » Ned Maj 11, 2008 8:42 pm

[/quote]
...a onda sledi žuti O303 koji pominje Nibus-ja, znači, ovaj beli nije prefarban, to su dva različita busa.
Image[/quote]

Pitanje je kad je slikan onaj beli po tablicama se ja nebi upravljao ipak mislim da je to isti bus a mozda su i dva :?
Nibus-ja
Član

Postod Sashco » Ned Maj 11, 2008 10:07 pm

Nibus-ja je napisao:Pitanje je kad je slikan onaj beli po tablicama se ja nebi upravljao ipak mislim da je to isti bus a mozda su i dva :?

Pa resenje je prosto, pogledaj EXIF negasove fotografije i videces da je slikana 28. aprila 2008., a ova moja je slikana juce. Mislim da ovo nisu dva ista busa :wink: Pitacemo negasa, on sigurno zna.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Stefan Bgd » Ned Maj 11, 2008 10:39 pm

Pa ljudi,pogledajte samo broj registarskih tablica,i sve ce vam biti jasno. :D
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Sashco » Ned Maj 11, 2008 10:59 pm

Stefan Bgd je napisao:Pa ljudi,pogledajte samo broj registarskih tablica,i sve ce vam biti jasno. :D

Ma video sam ja tablice, ja tvrdim da su u pitanju 2 razlicita busa.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Stefan Bgd » Ned Maj 11, 2008 11:05 pm

Pa jesu.Nema sanse da su isti. :)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod negas » Pon Maj 12, 2008 5:51 pm

Sashco razbio si ga ovaj put, kao i uvek! Ne nije ono 303-ka nego tako izgleda zbog onih radkapni i znaka! Sanos je, i to stariji-ali repariran i sasvim ok, to su dva razlicita busa, slikan je ovaj beli pre desetak dana, a tu je bio i ovaj zuti, ali koji mi je pobegao da ga ukokam!

Imaju i jedan zuti TAM 260A119 sa isto ovim retrovizorima kao na zutom mercedseu 0.303, a i jos jedan beli Tam 260a119 i jos buseva...!
Sikole je selo kod Negotina, selo vlasnika, ali je firma registrovana sada u Negotinu gde je i garaza!
negas

Postod Sloba » Pon Maj 12, 2008 6:09 pm

Sashco je napisao: Ovog vikenda sam putovao do Sremskih Karlovaca

Pa što se ne javi da dođeš sa nama da idemo u Neobus? :)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nibus-ja » Pon Maj 12, 2008 11:48 pm

negas je napisao:Sashco razbio si ga ovaj put, kao i uvek! Ne nije ono 303-ka nego tako izgleda zbog onih radkapni i znaka! Sanos je, i to stariji-ali repariran i sasvim ok, to su dva razlicita busa, slikan je ovaj beli pre desetak dana, a tu je bio i ovaj zuti, ali koji mi je pobegao da ga ukokam!

Imaju i jedan zuti TAM 260A119 sa isto ovim retrovizorima kao na zutom mercedseu 0.303, a i jos jedan beli Tam 260a119 i jos buseva...!
Sikole je selo kod Negotina, selo vlasnika, ali je firma registrovana sada u Negotinu gde je i garaza!

Hvala NEGAS :roll:
Nibus-ja
Član

Postod Sashco » Sub Jun 07, 2008 11:28 am

Zahvaljujuci negasovim informacijama utvrdili smo da ovaj S315 pripada firmi Moto BOEM.
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 10:38 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Nibus-ja » Uto Jun 10, 2008 12:02 am

Sashco je napisao:Zahvaljujuci negasovim informacijama utvrdili smo da ovaj S315 pripada firmi Moto BOEM.
Image

Gde si ga slikao :?:
Nibus-ja
Član

Postod negas » Uto Jun 10, 2008 3:44 pm

Nibus-ja je napisao:
Sashco je napisao:Zahvaljujuci negasovim informacijama utvrdili smo da ovaj S315 pripada firmi Moto BOEM.

Gde si ga slikao :?:

Sashco ga je koknuo u Nishu, vozio je ekskurziju, a ja sam ga koknuo u Knjazevcu (bice slika), gde vozi djake u skolu!
negas

Sledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije