Moto BOEM iz Negotina polako jaca svoj vozni park! Ima jedan novi ikarbus 312, zatim FAP medjugradski, te ja sam video i jos dva izuzetno dobra TAM-a 260A119, jedan je zut (kao i ikarbus i fap-vidite dole ovaj minibus-e to je ta boja motoboema), i ima one lepe retrovizore, te jedan niski mercedes 303-ka, isto zuta, vrlo dobro stanje, pa jedna 303-ka sive boje, u losijem stanju, od 10tak metara duzine, te ovaj sanos i drugi minibusevi, kombici itd! Ima jos vozila medjugradskih al nisam sve video.
Znam samo da sam mnoge Tamove 260A119 i druge nekadasnjeg ASNegotina vidjao kod njega u garazi! Verovatno ih je kupovao kad su ovi bili pod stecajem!
Garaza im je odmah na ulazu u Negotin, vidi se sa leve je strane, pored Nis-ove benzinske pumpe!
Inace imaju registrovane linije po Negotinu prigrad i Negotin-Zajecar-Knjazevac-Nis u 05.50h!
Sada su u proceduri za dobijanje linije od 1.06 Novi Sad-BGD-Negotin!
Takodje saobracaju i iz susednog Donjeg Milanovca na relacijama za Majdanpek i Nis!
Ovo su polasci iz D.Milanovca i cene karata! Cene veze fotografisao sam pre 10tak dana!