Logo

Velemajstor

Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.

Postod Miki » Pon Okt 03, 2011 6:46 pm

Dobrodošao!!! :D :D :D
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Sponzor

Postod Velemajstor » Ned Okt 09, 2011 10:13 am

Hvala bolje vas našao! Ovaj forum je prava stvar jer okuplja zaljubljenike u transport,što robe, što putnika. Za sve ljubitelje drumskog prevoza ima ponešto korisno i poučno. Pozdrav za sve članove foruma.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Velemajstor » Sub Okt 29, 2011 6:42 pm

Ovo sam JA: Pantić. Ne Šojić. Moja pesma:Ja ratujem sam. Gadafi živ je,umro nije. <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6YC0ogjMyPo" frameborder="0"></iframe> Ovo je kao da su moj životni put snimali. I ja sam mojim direktorima(rukovodiocima) postavio pitanje: Dokle ću ja da budem mlađi referent? Imam još jednu pesmu koja me verno predstavlja. Malo više je bezobrazna,zato sam stavio samo link: http://www.youtube.com/watch?v=cu_EeCdckgI
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod GagiKs » Sub Okt 29, 2011 7:27 pm

dobrodosao :)
Korisnikov avatar
GagiKs
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 1:14 am

Postod najsporiji » Čet Dec 29, 2011 9:09 pm

Mihajlo prijatelju moj,znam sve to ali po nekada treba napisati i deo iz prakse i iskustva pre svega da bi i pojedine
cesto ne bas tako prijatne cinjenice,izasle na svetlo dana te da bi kroz takvu razmenu (dobrih ili losih) iskustava,mogli da pomognemo ovde nasim mladjim kolegama jer pre svega oni to zasluzuju.Naravno,to osecam pre svega kao nasu duznost jer puno toga iz odredjenih oblasti,ucimo i mi od njih, a svi zajedno i jesmo zato ovde.Takodje puno pozdrava prijatelju moj, tebi i tvojoj porodici sa najboljim i najlepsim zeljama u Novoj 2012.godini.Svako dobro svima vama zelim.
najsporiji
Član

Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 11:27 am

Postod Velemajstor » Pet Dec 30, 2011 5:56 pm

Hvala,Nebojša. Sve najbolje i ja tebi želim i tvojoj porodici. Mlađi naraštaji neće da prihvate da teorija i praksa nisu jedno te isto. Mi im nudimo savete iz praktične nastave(sa terena,Kamiona,Autobusa),ali oni misle da sve znaju pa zašto onda trošiti svoje živce i energiju na pokušaje da se nekom pomogne kada oni to sami ne žele. Ja što znam,znam a što ne znam ja pitam onog ko zna da mi odgovori. Mene nije sramota da pitam jer ja mislim da još mnogo toga moram da saznam i naučim. Čovek celog života uči i ode sa ovog sveta a da nije sve saznao i naučio. Nema tog čoveka na ovom svetu koji sve zna.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Re: Velemajstor

Postod sremacns » Sub Jun 07, 2014 6:44 pm

:shock: Evo priznajem da sam veoma iznenađen :o
Velemajstor je posetio fotografa na mostu preko auto-puta i poželeo mu mnogo lepih slika :mrgreen:
Zatim je sa svojom lepšom polovinom pokazao umeće na mašini sa samo dva točka :wink:

Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod sremacns » Ned Dec 30, 2018 9:02 pm

Nažalost jedna tužna vest :( Velemajstor se preselio na nebeske drumve ... Druže neka ti je večna slava !
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod sremacns » Pon Dec 31, 2018 10:22 am

Sahrana će se obaviti 02.01.2019. U 10.30 na gradskom groblju Sajlovo
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Siera » Uto Jan 01, 2019 12:06 pm

Neka ti je laka zemlja kolega, bila mi je čast što smo se znali i družili
Siera
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Jun 27, 2011 7:26 pm

Postod PEX » Pon Jan 28, 2019 7:59 pm

Ne pamtim ga po dobrom, imali smo vise rasprava ovde na forumu, ali sve mu je oprosteno, neka mu je laka zemlja.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Prethodni

Povratak na Članovi, predstavite se!