Mickey je napisao:bravo Pex... kolege smo sa foruma, kolege studenti,a sad cemo biti i komsije,ali samo dok si na predavanjima...pa svrati do studenjaka nekad...
PEX je napisao:Hvala na podršci, Crni.
PEX je napisao:Hvala puno drage kolege i koleginice, nadam se da će sve biti potaman
@Djole: Jeste, na Novom Beogradu, na kraju Bulevara Zorana Djindjića, u bizini Tošinog Bunara.
@Krle: Paaaaaa, stavi još jednu recku tamo, i sledeći put kad budeš dolazio/prolazio kroz Pazovu, ti se opet nemoj javiti
![]()
@Milos: Hvala čile, samo akoBogda ženiti se neću, tj hoću, ali posle vas glavnih šofera
shoffer018 je napisao:PEX je napisao:Hvala na podršci, Crni.
Nema na čemu,i ja sam Višu završavao dok sam na ekspresu radio.Volan neće nikad da ti pobegne,ovo ti je drugarski savet,čeka te uvek,a ako bude prvo nešto u struci kad Višu završiš,hvataj!A javni se kad možeš,ja sam otprilike tri puta mesečno pored Pazove,poslaču ti tel u pp.Pozz.
milos265 je napisao:Sada znas zasto mi matori necemo da se zenimo...
PEX je napisao:Stigli rezultati!
Upisana VISOKA TEHNICKA SKOLA STRUKOVNIH STUDIJA u Beogradu, i to sam bio drugi na rang listi
Dugogodisnji planovi se ostvaruju, jos samo da sa 21 god polozim za D, sa 22 god završim faks, i sa 23 da vozim seriju 400
Povratak na Članovi, predstavite se!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju