Sekcija za predstavljanje članova. Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
fimatotravel je napisao:Cuj nakazu "ja nisam nakaza" jok sta si majke ti mrsssssss iz ove teme idi kod pexa hehehehe
Sta je saljes kod mene, eto je tebi. Mackice Jancic ima svoje autobuse, idi kod njega, ja nemam nista duplo golo Cile ne nadje cesto video snimke, ali kad nadje nasao je
Ma edala vas mackica ti sa lancima bolje cuti zna pex o cemau ja pricam pa nek ti sam kaze pex davicu te kao pile cile ti si jedini normalan ovde koliko toliko profo....hmmmm zvacu dedu od male
Aaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahaha ludaku nismo se dogovorili ovde vec na fb koja si ti budaletina boze boze Marko rekao sam ti da mi uzmes 2-3 ne da pravis sebi harem Pancevke su zacticena vrsta zena isproziva te tvoj djetic Pejovic
Poslednji put menjao profa_chb dana Pon Okt 08, 2012 11:04 am, izmenjena samo jedanput
Rezlog:Citiranje prethodnog posta
Pazi brate, Pancevo je grad hemijske industrije, dosta je tu negativnih uticaja, a ako se jos i sa Jancicem druze, rizik je prevelik! A i Pex se svaki cas mota tuda a kupio je brz auto da bude kadar stici i uteci