Prijatelju, ti mora da sanjaš Kantića i S 400 svaku noć
Nisu svi loši a samo jedan dobar, to nije normalno
Šta god da vozi, čoveku se treba čestitati za održavanje i izgled autobusa. A to je poenta.
joza je napisao:Prijatelju, ti mora da sanjaš Kantića i S 400 svaku noć
Nisu svi loši a samo jedan dobar, to nije normalno
Šta god da vozi, čoveku se treba čestitati za održavanje i izgled autobusa. A to je poenta.

Jovan je napisao:Ma tu su u pitanu neke mutne radnje. Otkud to da samo Bakic drzi linije iz
BL za Njemacku? Kad drzi monopol moze vozit i sa King Longom i stavit cijenu 100eur. Tako je isto prije par godina sa Bozicem(kad je jedini vozio iz Bijeljine) karta bila u jednom pravcu bila 120 tadasnjih maraka, a mislim a je sad povratna toliko. A da ne racunamo da je tad litar goriva bio 1 marka.
Samo da neko dobije koncesiju iz Banja Luke, vidicemo gdje ce onda biti Bakic
Mislim svaka cast, volim i ja Setru 200 svaka cast u kakvom su stanju, ali oni deru ljude i cilj im je da samo zgrnu sto vise para na brzinu. Goran je jednom slikao i Sprinter na liniji, kad su vec tako skupe karte mogao je jednom i ako nema puno putnika poslat autobus. Ja sa Bakicem ne bih nikad isao, osim ako bas ne moram
s215hdh je napisao:Dobro, druze, priznajem, ne razumem se ja u medjunarodni prevoz, stvarno... kako bi se i razumeo kada samo vozim autobus na medjunarodnoj liniji.
Ja predlazem da se u BiH uvede novi Zakon.
1. Radi se sve kako Jovan kaze.
2. U svim inzvanrednim slucajevima primeniti clan 1. ovog Zakona!
Razumeo bi logiku da mozda znas sve aspekte posla a ne samo 1. Ali necemo se zakonodavcu vise protiviti.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost