Jedan od njih je imao srcani udar prosli tjedan u Austriji u bolnici je .Sreca pa se zamijenio sa drugim vozacem prije na 5 minuta!
Kassbohrer je napisao:Sumnjao ne sumnjao, tako je, trojicu od njih lično poznajem. Meni je veće čudo bilo da će da uzmu Higere pa se izgleda i to desilo

Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!
Adin_Zne je napisao:Kassbohrer je napisao:Sumnjao ne sumnjao, tako je, trojicu od njih lično poznajem. Meni je veće čudo bilo da će da uzmu Higere pa se izgleda i to desilo
Pa vidjeli ljudi u Biss Toursu oni Higeri se bukvalno ne gase, nije im ništa. Već je jedan stigao Higer u Globtour, očekuju se još 2
mate je napisao:Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!
Moze li mi ovo netko prevesti

Benjo(ReTours) je napisao:mate je napisao:Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!
Puše u Autobusu i karte za koffere him koštaju po Kofferu 5€ čak ni Touring nije toliko skup
Jovan je napisao:Benjo(ReTours) je napisao:mate je napisao:Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!
Pu�e u Autobusu i karte za koffere him ko�taju po Kofferu 5� čak ni Touring nije toliko skup
Kod Kantica je 1eur torba, inace sto se tice konkretno linija za Njemacku, Kantic je i po cijenama i po kvalitetu daleko daleko najbolji u BiH
mate je napisao:Jovan je napisao:Benjo(ReTours) je napisao:mate je napisao:Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!
Pu�e u Autobusu i karte za koffere him ko�taju po Kofferu 5� čak ni Touring nije toliko skup
Kod Kantica je 1eur torba, inace sto se tice konkretno linija za Njemacku, Kantic je i po cijenama i po kvalitetu daleko daleko najbolji u BiH
Kod Kantica je kvaliteta vec dokazana, samo sumnjivo mi je ovo skroz da Globtour naplacuje 5 Eura za prtljagu, a Touring 3, a kooperanti su na liniji za Njemacku, tako mislim da ta prica ne drzi vodu, a i vidao sam Globtourove prtljazne karte i cijena sigurno nije 5 Eura...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju