Logo

Globtour, Međugorje

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz BiH.

Postod MarkoFromKiseljaK » Ned Mar 18, 2012 7:20 pm

Raspitam se ja oko toga :D Iz Kiseljaka ima 5-6 vozaca radi u Globturu!
Jedan od njih je imao srcani udar prosli tjedan u Austriji u bolnici je .Sreca pa se zamijenio sa drugim vozacem prije na 5 minuta!
-------->Trucking Forum<---------
MarkoFromKiseljaK
Član

Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 7:11 pm

Sponzor

Postod Adin_Zne » Ned Mar 18, 2012 7:54 pm

Kassbohrer je napisao:Sumnjao ne sumnjao, tako je, trojicu od njih lično poznajem. Meni je veće čudo bilo da će da uzmu Higere pa se izgleda i to desilo :)

Pa vidjeli ljudi u Biss Toursu oni Higeri se bukvalno ne gase, nije im ništa. Već je jedan stigao Higer u Globtour, očekuju se još 2
Adin_Zne
Član

Pridružio se: Pet Apr 01, 2011 2:10 pm

Postod Mustafa YJM » Pon Mar 19, 2012 12:21 am

I Globtour je počeo brljaviti u zadnje vrijeme....sve više se kupuju polovni autobusi, autobusi im pomalo počinju biti zapušteni (pogotovo Volvosi 9700), a kupovina Higera je jako dobar potez, umjesto Isuzua i sličnih.
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Pridružio se: Ned Feb 07, 2010 3:38 pm

Postod mate » Pon Mar 19, 2012 1:19 am

Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!

Moze li mi ovo netko prevesti :roll:
mate
Član

Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 9:42 pm

Postod Berlingo » Pon Mar 19, 2012 1:32 am

Adin_Zne je napisao:
Kassbohrer je napisao:Sumnjao ne sumnjao, tako je, trojicu od njih lično poznajem. Meni je veće čudo bilo da će da uzmu Higere pa se izgleda i to desilo :)

Pa vidjeli ljudi u Biss Toursu oni Higeri se bukvalno ne gase, nije im ništa. Već je jedan stigao Higer u Globtour, očekuju se još 2

Higer je produkt kineske maste i zato ga ljudi ne vole. Mi u firmi imamo kineski viljuskar. Sigurno je jeftiniji od konkurencije i savrseno se radi s njime.
Berlingo
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 12:53 pm

Postod Kassbohrer » Pon Mar 19, 2012 1:42 am

Ama ljudi vidjeli ste valjda smajli na kraju poruke :) Ja se zezam pošto je Globtour u zadnjih 9 godina uzimao samo buseve sa volvo mehanikom (Temsa je jedini izuzetak)...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod crobus » Pon Mar 19, 2012 8:10 am

I znači jel to istina da u Globtouru rade samo Hrvati, u Centrotransu Muslimani?
A kako je u Kantiću?
crobus
Član

Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 7:31 pm

Postod Kassbohrer » Pon Mar 19, 2012 11:33 am

Pa recimo da je 95% tako, bar u Globtouru. Za CTS i Kantića neznam.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Benjo(ReTours) » Pon Mar 19, 2012 2:38 pm

mate je napisao:
Benjo(ReTours) je napisao::D ma najgori odvratni u Autobusu cak i puse Schoferi dje to ima i unjiha je ja mislim kad ides za Neum is Hamburga platis za jedan Koffer 5� cak ni Touring nije toliko skup!

Puše u Autobusu i karte za koffere him koštaju po Kofferu 5€ čak ni Touring nije toliko skup ;)
!!!!!!VDL Bova-Setra-Man-Neoplan the best!!!!!!!!
Korisnikov avatar
Benjo(ReTours)
Član

Pridružio se: Sub Mar 05, 2011 9:02 am

Postod Jovan » Pon Mar 19, 2012 6:07 pm

Benjo(ReTours) je napisao:
mate je napisao:

Puše u Autobusu i karte za koffere him koštaju po Kofferu 5€ čak ni Touring nije toliko skup ;)

Kod Kantica je 1eur torba, inace sto se tice konkretno linija za Njemacku, Kantic je i po cijenama i po kvalitetu daleko daleko najbolji u BiH
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod mate » Pon Mar 19, 2012 6:54 pm

Jovan je napisao:
mate je napisao:

Pu�e u Autobusu i karte za koffere him ko�taju po Kofferu 5� čak ni Touring nije toliko skup ;)

Kod Kantica je 1eur torba, inace sto se tice konkretno linija za Njemacku, Kantic je i po cijenama i po kvalitetu daleko daleko najbolji u BiH

Kod Kantica je kvaliteta vec dokazana, samo sumnjivo mi je ovo skroz da Globtour naplacuje 5 Eura za prtljagu, a Touring 3, a kooperanti su na liniji za Njemacku, tako mislim da ta prica ne drzi vodu, a i vidao sam Globtourove prtljazne karte i cijena sigurno nije 5 Eura...
mate
Član

Postod Goran sk » Pon Mar 19, 2012 7:02 pm

Nije tema za ove price ali evo kako izgleda kod Touringa

Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Benjo(ReTours) » Pon Mar 19, 2012 8:51 pm

mate je napisao:
Jovan je napisao:
mate je napisao:

Pu�e u Autobusu i karte za koffere him ko�taju po Kofferu 5� čak ni Touring nije toliko skup ;)

Kod Kantica je kvaliteta vec dokazana, samo sumnjivo mi je ovo skroz da Globtour naplacuje 5 Eura za prtljagu, a Touring 3, a kooperanti su na liniji za Njemacku, tako mislim da ta prica ne drzi vodu, a i vidao sam Globtourove prtljazne karte i cijena sigurno nije 5 Eura...

Prije mosda pola Mjeseca Globotur na liniji HAMBURG-NEUM (naravno Touringova linija) pita neki covjek valjda u rodu sa Senom koja putuje sto nosi Torbu u Bus ispod noge sto nebi stavila isto kao drugi koffer u bunker kase Sena nisam luda da platim za Torbu 5€ radi toga sam to reko ;)
!!!!!!VDL Bova-Setra-Man-Neoplan the best!!!!!!!!
Korisnikov avatar
Benjo(ReTours)
Član

Pridružio se: Sub Mar 05, 2011 9:02 am

Postod mate » Čet Mar 22, 2012 3:55 pm

Image
mate
Član

Postod mihaelsb » Čet Mar 22, 2012 9:41 pm

Image
mihaelsb