074 je napisao:http://www.dan.co.me/gfx_bb/hronika16082010.jpg
evo slike
Ajoj. To je više vozila učestvovalo.
074 je napisao:http://www.dan.co.me/gfx_bb/hronika16082010.jpg
evo slike
arsenal je napisao:Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....

The Dubster je napisao:arsenal je napisao:Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....
to bi mogao Mustafa da poprati

Mustafa YJM je napisao:The Dubster je napisao:arsenal je napisao:Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....
Prošetat ću malo do garaže da vidim jesu li ga dopremili..mada sumnjam jer vjerovatno će ga poslati odmah na sređivanje.
lav je napisao:Mustafa YJM je napisao:The Dubster je napisao:arsenal je napisao:Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....
Prošetat ću malo do garaže da vidim jesu li ga dopremili..mada sumnjam jer vjerovatno će ga poslati odmah na sređivanje.
I da mu rade sredjivanje opet ce raditi u svojoj firmi

074 je napisao:poznat mi transliner i sema bojanja....odakle je kupljen kolko placen i sl

lav je napisao:074 je napisao:Dobar dobar samo mi nije jasno zasto novije buseve salju na kratke linije
Vozni park im je obnovljen mogu da kazem u kompletu osim jos par autobusaSta bi ti poslao za Podnovlje

\Mustafa YJM je napisao:lav je napisao:074 je napisao:Dobar dobar samo mi nije jasno zasto novije buseve salju na kratke linije
Vozni park im je obnovljen mogu da kazem u kompletu osim jos par autobusaSta bi ti poslao za Podnovlje
Trenutno najlošiji bus im je Graf Stift i pitanje je koliko će ga još koristiti. Tu je još i Dubrava koja je reparirana i ajmo reći da još može voziti. Dolazak Translinera sigurno znači da će se uskoro riješiti starudija.
Možda će Obradorsa konačno dotjerati u red da može voziti dalje linije jer on nikako nije za lokal.
Šta će se desiti sa Noge mečkom, još se ne zna.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju