bogda78 je napisao:Ma za PP rade skuterčići...ovaj upada kad ima potrebe.
Ja mislim da je on redovan za PP kako čujem ima dosta putnika tu a 341 inače vozi Rade Politički koji skoro pa redovno već par godina u nazad ide za PP.
bogda78 je napisao:Ma za PP rade skuterčići...ovaj upada kad ima potrebe.

Sashco je napisao:Da i ja pohvalim fotografiju koju je napravio kolega Tomo, samo napred majstore! A red je i da ispunim obecanje. Evo nibusa 423 ispozirao taman da i njega konacno vidimo. Stopovi, gabaritna i napred poziciona svetla su LED a retrovizori turk.
http://www3.picturepush.com/photo/a/721 ... 11-173.jpg

Nenad_KM je napisao:Miham druže već smo par postova ranije pisali o tome.. problem je što ekonomski što zbog loših puteva na jugu.. Lecko je sve u jedan post objasnio da ne ponavljam ja sad.. Lepo bi bilo da stave jednodelnu ali ipak je ovo Srbija pa i tako kako je opet dobro je..
miham je napisao:ma ok,sve sam ja to procitao i shvatio,pratio sam temu da vidim taj redizajnirani primerak,samo kazem da bi jos to trebalo da odrade i autobus bi bio kompletan..to ti je ono-sta bi bilo kad bi bilo..svjestan sam ja trenutne situacije i ovo sto oni rade je vise nego dobro,kamo srece da se pravu nesto ovakvo u Crnoj Gori.
imate li slika instrumentable ovog busa,da nju nijesu mijenjali kojim slucajem..?

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju