Nenad_KM je napisao:Jovan je napisao:Budi realan i ti vozaci malo pretjeruju i brane svoju firmu. Pa nece valjda Angelu Merkel potezati radi linije Nis-Dortmund![]()
Mislim da tu Touring i ne pravi probleme, vec kao sto je neko napisao Jankovc ili Lasta ili neko drugi, jednostavno prijavi ih, ovi ih zaustave i kazne...
Touring u svakom slucaju vozi svakodnevno za Srbiju, mislim subotom i vise puta. Tu problem njima pravi neko od nasih prevoznika, koji je kooperant za Nis.
Inace sam Touring kao kooperant ima polaske prema skoro svim zemljama u Evropi i ta linija njima i ne znaci toliko
Kako mi rekose na papiru je Touring kooperant Nis ekspresu zbog regulative inace ne voze uopste zajedno vise. Objasnjavamo ti svo vreme ali ne vredi, ja odusatjem od te rabote.
Ama covjece i ja sam napisao da na papiru moraju imati partnera u de, tako je po zekonu. Ali ti govoris o nekoj diskriminaciji i da Njemacka vlada kaznjava Express. Kazem ti, nema to veze sa diskriminacijom, vec ih neko od nasih prevoznika tamo prijavi policiji, ovi ih zaustave, nadju gresku i kazne... kakva diskriminacija, vlada i ostalo. To je vrlo jednostavno, uvjek je toga bilo i bice medju nasim prevoznicima.
Ocigledno da se mi ne razumijemo i najbolje da se ovo sve izbrise, jer ne vodi nikuda!