Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Jovan je napisao:N&S je svajcarac, vjerovatno linija za CH, a Optima jesi li vidio da li je to Touringova linija?
Svaka cast za sliku, nekad je taj 315HDH vozio München-Zovrnik

N&S je firma iz Prokuplja sa predstavnistvom u CH.Nemaju nikakve veze sa Touringom,ali bas nikakve.Voze samostalno(dakle imaju svoje linije).Koliko znam voze redovne linije iz Prokuplja i Nisa za Italiju,Austriju i Svajcarsku.Osim ovog MBa imaju i nekoliko Vanhoolova.
Sto se tice Optima Toursa drze linije iz Leskovca za Nemacku.Iz Leskovca za Augsburg(mislim da sam dobro napisao,ako gresim neka me neko ispravi)Dortmund i Stutgart ja mislim.
Neznam za koje Optima Tours se ovde radi, samo znam da Optima tours iz München-a i dalje postoi i ima dosta partnera na linije za ex yu prostora ,na primer je partner rasim turizam-a na liniji Stuttgart-Struga
a ovde doduse ima puno autobuske firme sa tim imenom " Optima Tours "
Postoji firma, ali nekad su sa partnerima drzali prilicno dosta linija, a u poslednje vrijeme nesto slabije. Ne znam konkretno cime se jos bave, na njihovom sajtu stoji da prodaju karte za vozove. Ali vozili su prije i redovnih linija za BiH, HR. Liniju za Zvornik su drzali bas oni sa ovom i jos jednom potpuno bijelom 315HDH do 2005 god. Posle je tu liniju preuzeo jedan privatnik, a sad ne znam da li uopste vozi.
Aleks, nisam ni mislio da NS radi sa Touringom, postavio sam dva pitanja. Za NS sam pretpostavio da voze liniju za CH jer je bus registrovan u CH