Logo

Sokoprevoz, Sokobanja

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nele Nibus » Sre Jun 22, 2011 12:19 am

U pravu si posto u zadnjem boksu za alat je klima!
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod sarenacmarko » Pet Jun 24, 2011 5:50 pm

Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 8:19 pm

Postod alexandargh » Pet Jun 24, 2011 6:05 pm

Super je ovaj Diamond, još kad bi mu ofarbali onu lajsnu dole u srebrno i stavili mu ratkapne, bio bi bombona.

P.S. Prelazi ti fotografija dozvoljenu veličinu od 800 x 600. :wink:
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod sarenacmarko » Pet Jun 24, 2011 9:04 pm

Ratkapne su mu u Zajecaru, do nedavno nije ni tepihe unutra imao, pa je cale trazio da mu posalju. A za ratkapne nikako da se dogovore da i one nekako stignu da ih namontira.
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Postod MarkoKs » Sub Jun 25, 2011 12:03 am

Jel zna neko da mi kaze koja je fora sa Sokoprevozom??? danas san na BASu video bus koji je dosao iz Zrenjanina,a Sokoprevozova Temsa Diamond...a potom kod Pancevackog mosta isto sokoprevozova temsa HD na relaciji msm Zadar - Zrenjanin...ko je tu koga kupio i kakve su tu kompezacije...:D ipak bi bilo logicnije da Autobanatovi busevi opsluzuju Sokoprevozove linije.a ne obrnuto...??? :D :D :D
Korisnikov avatar
MarkoKs
Član

Pridružio se: Sre Feb 09, 2011 4:08 pm

Postod alexandargh » Sub Jun 25, 2011 12:06 am

Autobanat nema autobusa sebe da opslužuje, a ne još i Sokoprevoz. Nema tu nikakve posebne fore, isti gazda je i u Autobanatu, Sokoprevozu i Timasu i on šalta autobuse kako njemu odgovara. Isto radi i sa linijama. :wink:
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Postod sarenacmarko » Sub Jun 25, 2011 12:08 am

MarkoKs je napisao:Jel zna neko da mi kaze koja je fora sa Sokoprevozom??? danas san na BASu video bus koji je dosao iz Zrenjanina,a Sokoprevozova Temsa Diamond...a potom kod Pancevackog mosta isto sokoprevozova temsa HD na relaciji msm Zadar - Zrenjanin...ko je tu koga kupio i kakve su tu kompezacije...:D ipak bi bilo logicnije da Autobanatovi busevi opsluzuju Sokoprevozove linije.a ne obrnuto...??? :D :D :D
Duga je to prica, to su autobantovi vozaci i linija, a autobanat je u stecaju.
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Postod badi » Sub Jun 25, 2011 8:11 am

Aleksandargh,nemoj da pricas nesto ako neznas tacne informacije,...Autobanat je u stecaju,a radnike i domace linije je preuzeo Net Bus,a medjunarodne linije Sokoprevoz....U slucaju da se Autobanat konsoliduje Net Bus i Sokoprevoz se povlace sa linija,takav je ugovor,.....tako je na neki nacin spasen deo autobusa i radnika Autobanata,......nema tu nikakve veze sa tim da li Autobanat ima autobusa da opsluzuje linije, kad Autobanat uopste i ne radi linije......to je kratka verzija onoga sto se desava u Zrenjaninu,...samo je sreca sto pravno lice Autobanat nije izgubio nijednu liniju,pa se mozda jednog dana i vrati na drumove....a Gazda je isti u firmama Timas,Sokoprevoz,Net Bus,...a vlasnik Atobanata je NPCO iz Beograda,koji je isto u stecaju......
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Postod garavi94 » Sub Jun 25, 2011 10:10 am

Nenad_KM je napisao:U pravu si posto u zadnjem boksu za alat je klima!

pretposstavio sam da je u zadnjem klima,pa su vjerovatno zato radili ovaj umjesto vrata ...
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod alexandargh » Sub Jun 25, 2011 11:09 am

badi je napisao:Aleksandargh,nemoj da pricas nesto ako neznas tacne informacije,...Autobanat je u stecaju,a radnike i domace linije je preuzeo Net Bus,a medjunarodne linije Sokoprevoz....U slucaju da se Autobanat konsoliduje Net Bus i Sokoprevoz se povlace sa linija,takav je ugovor,.....tako je na neki nacin spasen deo autobusa i radnika Autobanata,......nema tu nikakve veze sa tim da li Autobanat ima autobusa da opsluzuje linije, kad Autobanat uopste i ne radi linije......to je kratka verzija onoga sto se desava u Zrenjaninu,...samo je sreca sto pravno lice Autobanat nije izgubio nijednu liniju,pa se mozda jednog dana i vrati na drumove....a Gazda je isti u firmama Timas,Sokoprevoz,Net Bus,...a vlasnik Atobanata je NPCO iz Beograda,koji je isto u stecaju......

Znam da je Autobanat preuzet od strane Net Busa, samo ne znam kako više firmu da zovem. :roll:

Mislim da Net Bus, Autobanat ili kako već da zovem firmu nema više autobusa ni za sebe jer je gomila autobusa oduzeta, zato sam to pomenuo. Što se tiče situacije, znam kakva je, ne moraš da objašnjavaš.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Postod sarenacmarko » Sub Jun 25, 2011 11:31 am

Ja mislim da koliko je autobusa vraceno lizingu, da je toliko i doterano, e sad vraceni su turisticki a doterani su gradski i prigradski autobusi.
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Postod alexandargh » Sub Jun 25, 2011 11:37 am

Pa nije isto, doterani su neki stari gradski Ikarbusi. A turističkih maltene nema osim Diamonda i Safarija RD. Ostali su Sokoprevozovi i Timasovi, oni samo obavljaju linije.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Postod Miodrag » Sub Jun 25, 2011 12:04 pm

sarenacmarko je napisao:http://i1094.photobucket.com/albums/i449/sarenacmarko/Fotografija0531.jpg
Ode za Zadar

Je l' on iz Sečnja kreće za Zadar? :D
Miodrag
Član

Pridružio se: Ned Apr 03, 2011 10:26 am

Postod sarenacmarko » Sub Jun 25, 2011 12:09 pm

Miodrag je napisao:
sarenacmarko je napisao:http://i1094.photobucket.com/albums/i449/sarenacmarko/Fotografija0531.jpg
Ode za Zadar

Je l' on iz Sečnja kreće za Zadar? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moj cale uvek krece iz Secnja za Zadar, a autobus je bio kod nase kuce ovaj put. Ode sa njim za ZR i onda na put.
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Postod sarenacmarko » Sub Jun 25, 2011 12:10 pm

alexandargh je napisao:Pa nije isto, doterani su neki stari gradski Ikarbusi. A turističkih maltene nema osim Diamonda i Safarija RD. Ostali su Sokoprevozovi i Timasovi, oni samo obavljaju linije.
mislio sam na brojno stanje, bar se meni tako cini.
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije