Duga je to prica, to su autobantovi vozaci i linija, a autobanat je u stecaju.MarkoKs je napisao:Jel zna neko da mi kaze koja je fora sa Sokoprevozom??? danas san na BASu video bus koji je dosao iz Zrenjanina,a Sokoprevozova Temsa Diamond...a potom kod Pancevackog mosta isto sokoprevozova temsa HD na relaciji msm Zadar - Zrenjanin...ko je tu koga kupio i kakve su tu kompezacije...ipak bi bilo logicnije da Autobanatovi busevi opsluzuju Sokoprevozove linije.a ne obrnuto...???
![]()
![]()

Nenad_KM je napisao:U pravu si posto u zadnjem boksu za alat je klima!
badi je napisao:Aleksandargh,nemoj da pricas nesto ako neznas tacne informacije,...Autobanat je u stecaju,a radnike i domace linije je preuzeo Net Bus,a medjunarodne linije Sokoprevoz....U slucaju da se Autobanat konsoliduje Net Bus i Sokoprevoz se povlace sa linija,takav je ugovor,.....tako je na neki nacin spasen deo autobusa i radnika Autobanata,......nema tu nikakve veze sa tim da li Autobanat ima autobusa da opsluzuje linije, kad Autobanat uopste i ne radi linije......to je kratka verzija onoga sto se desava u Zrenjaninu,...samo je sreca sto pravno lice Autobanat nije izgubio nijednu liniju,pa se mozda jednog dana i vrati na drumove....a Gazda je isti u firmama Timas,Sokoprevoz,Net Bus,...a vlasnik Atobanata je NPCO iz Beograda,koji je isto u stecaju......

Miodrag je napisao:sarenacmarko je napisao:http://i1094.photobucket.com/albums/i449/sarenacmarko/Fotografija0531.jpg
Ode za Zadar
Je l' on iz Sečnja kreće za Zadar?

mislio sam na brojno stanje, bar se meni tako cini.alexandargh je napisao:Pa nije isto, doterani su neki stari gradski Ikarbusi. A turističkih maltene nema osim Diamonda i Safarija RD. Ostali su Sokoprevozovi i Timasovi, oni samo obavljaju linije.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost