s215hdh je napisao:Posle meneOd mene je samo jedan Tourismo malo brzi, jedva uspe da me obidje sa mic po mic ali nibus me nikada nije oflekao... Naprotiv
Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:negas je napisao:E pa *ebiga, Lecko se izleteo ja sad moram da otkrivam stvari, zato sto je "Ggloba", ko shporet smederevac! Mada oni prvi 5 sto su uradjeni su ustvari "smederevci"-odmah su dobili taj naziv jos kad su izasli 2000-te, a ovi generacije kao 581 su "kolateralna steta" ispali zbog ovih prvih, a nisu to zasluzili, a i radjeni su 2001/2002! 581 je makina, super nibus retrovizori ( bolje se na njima vidi od onih glomaznih-sedni na vozacevo sediste u Nibusu na oba busa i videces razliku)...sitrak klima...ma makina!
Znaci ovo bi trebalo da bude to... "Smederevac" ili ne, ovaj bus meni jako lepo izgleda za vreme kada je pravljen znaci 2000-te. Naravno sad ima mnogo boljih Nibusa ali ni ovaj nije za bacanje![]()
Koji je konto ovaj NIBUS

Sloba je napisao:Potpuno si u pravu. Šta sad, vi za oko 5 sati Beč-Novi Sad.
Ajd da vidim Nibuse da prže toliko.
s215hdh je napisao:Sloba je napisao:Potpuno si u pravu. Šta sad, vi za oko 5 sati Beč-Novi Sad.
Ajd da vidim Nibuse da prže toliko.
Pa Slobo bre mi u isto vreme krenemo nekada iz Novog Sada, oni za Bregnc imaju liniju... oni pre ne stignu do Backe TOpole ja sam na granicia kada sam sada zadnji put isao sretnem ih na obilaznici, u vreme koje sam ja vec i oprao bus u Becu...
Jovan je napisao:2001/2002 i nije bas tako daleko i ne moze se ni po cemu porediti sa Neoplanom tog godista![]()
I meni je ovaj ruzan, ali oni novi nisu losi osim par nekih sitnica(dvodjelno staklo, itd) bas sam ga neko vece vidio, izgleda dobro
Meni putno bolje od Ikarbusa Strele Ub

negas je napisao:Stvarno prelep bus, karoserija nema mane, stvarno sve odradjeno po najnovijioj tehnologiji izrade! Nema mane za ovu vrstu buseva!
A i slika ti je jaka...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju