Logo

Kanis, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Aleks_BGD » Sre Okt 13, 2010 9:09 pm

Nibus-ja je napisao:
randjelovic66 je napisao:Jedna Setra za Lebane..

jel ova setra ima vrata iza zadnje osovine :?:

Neznam kakva je sada,ali ovo je bila krsina za sve pare.Ide ko luda,ali je bila raskantana totalno.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Marko » Sre Okt 13, 2010 9:17 pm

Od veceras Kanis vise nevozi za Ohrid .Sinoc je putnike prebacio u galebov autobus pa je scania krenla za Leskovac prazna
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Mickey » Sre Okt 13, 2010 9:17 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nibus-ja je napisao:
randjelovic66 je napisao:Jedna Setra za Lebane..

jel ova setra ima vrata iza zadnje osovine :?:

Neznam kakva je sada,ali ovo je bila krsina za sve pare.Ide ko luda,ali je bila raskantana totalno.

lepo je sredjena unutra,ali je malo bucna...
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod Nibus-ja » Sre Okt 13, 2010 10:05 pm

randjelovic66 je napisao:Aha :wink: ,sto pitas :?:

pa nisam uspeo da je vidim pre neki dan sa desne strane a bas su mi simpaticna ta mala vrata pozadi,secam se da je bio i jedan nibus-350 cini mi se sa tim malim vratima pozadi i bas mi se lepo dopala :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Sre Okt 13, 2010 10:09 pm

Nibus-ja je napisao:

pa nisam uspeo da je vidim pre neki dan sa desne strane a bas su mi simpaticna ta mala vrata pozadi,secam se da je bio i jedan nibus-350 cini mi se sa tim malim vratima pozadi i bas mi se lepo dopala :cry:

Bilo je vise takvih Nibusa 350 ja sam se vozio samo GB-a se ne secam jer sam bio klinac, tad su imali i Nisku tvrdjavu, ja mislim da je bilo jedno 5 jer sam vise razlicitih vidjao u Pancevu a razlikovao sam po sedistima jer su neki imali u plava neki siva jedan mozda i crvena.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Nibus-ja » Sre Okt 13, 2010 10:14 pm

Nenad_KM je napisao:
Nibus-ja je napisao:

Bilo je vise takvih Nibusa 350 ja sam se vozio samo GB-a se ne secam jer sam bio klinac, tad su imali i Nisku tvrdjavu, ja mislim da je bilo jedno 5 jer sam vise razlicitih vidjao u Pancevu a razlikovao sam po sedistima jer su neki imali u plava neki siva jedan mozda i crvena.

mozda NEGAS ili SHOFER018 zna koji su bili ti GBr :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Sre Okt 13, 2010 10:17 pm

Nibus-ja je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Nibus-ja je napisao:

mozda NEGAS ili SHOFER018 zna koji su bili ti GBr :?:

Za sad se uzdamo u Negasa posto je Crni otisao malo na odmor.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Goran sk » Sre Okt 13, 2010 10:52 pm

Marko je napisao:Od veceras Kanis vise nevozi za Ohrid .Sinoc je putnike prebacio u galebov autobus pa je scania krenla za Leskovac prazna

Zasto ne vozi ?
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Marko » Čet Okt 14, 2010 3:23 pm

Drzali su je tokom sezone , mali broj putnika je moguc razolg. Druigi Galebov autobus preuzima putnike koji idu za Tetovo ,gostivar.
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Alex » Čet Okt 14, 2010 7:35 pm

Evo sta pise na odobrenom voznom redu od strane ministarstva za transport i veze:http://mtc.gov.mk/new_site/mk/storija.asp?id=2738
Linija Ohrid - Bitola - Beograd:
"Режим на одржување на линијата:
Превозот се извршува преку целата година “Галеб“ Од Охрид поаѓа во 1,3,5 и 7 во седмицата а од Белград поаѓа во 2,4 и 6 од седмицата.
“Канис“ од Белград поаѓа во 1,3,5 и 7 во седмицата а од Охрид поаѓа во 2,4 и 6 од седмицата"
Linija Ohrid - Kicevo - Beograd
"Режим на одржување на линијата:
Превозот се извршува преку целата година “Галеб“ Од Охрид поаѓа во 2,4 и 6 во седмицата а од Белград поаѓа во 1,3,5 и 7 од седмицата.
“Канис“ од Белград поаѓа во 2,4 и 6 во седмицата а од Охрид поаѓа во 1,3,5 и 7 од седмицата"
Alex
Član

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:11 pm

Postod arsenal » Pet Okt 15, 2010 9:58 am

S 215 HD juce na liniji za Herceg Novi.

Image
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod shakal » Pet Okt 15, 2010 10:29 am

sad malo losija vozila idu za cg, verovatno slabo imaju putnika obzirom da je sezona zavrsena jos davno! u spicu su isla sve jaka vozila!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod milos265 » Pet Okt 15, 2010 12:03 pm

Nije tu stvar boljih ili losijih vozila. Jednostavno, vecina njihovih vozila su troosovinci, koje je glupo lomatati do dole ako nisu popunjena. Ovako posalju standardan bus, pa koliko god putnika da ima.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod shakal » Pet Okt 15, 2010 4:45 pm

milos265 je napisao:Nije tu stvar boljih ili losijih vozila. Jednostavno, vecina njihovih vozila su troosovinci, koje je glupo lomatati do dole ako nisu popunjena. Ovako posalju standardan bus, pa koliko god putnika da ima.

u pravu si, do dole milion krivina! ne verujem ni da je setra bila puna, cim prodje sezona retko ko ide put mora!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod milos265 » Sub Okt 16, 2010 12:40 pm

Verovatno da ni ona nije bila puna ali sta ces ako nemas nesto manje od nje a moras da odrzis liniju? Jedino da kupuju neki midi, a to je dodatni trosak, a onda kud sa njim leti u toku sezone?
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije