Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Jedna Setra za Lebane..
jel ova setra ima vrata iza zadnje osovine
Neznam kakva je sada,ali ovo je bila krsina za sve pare.Ide ko luda,ali je bila raskantana totalno.
Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Jedna Setra za Lebane..
Aleks_BGD je napisao:Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Jedna Setra za Lebane..
Neznam kakva je sada,ali ovo je bila krsina za sve pare.Ide ko luda,ali je bila raskantana totalno.
randjelovic66 je napisao:Aha,sto pitas
Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Aha,sto pitas
pa nisam uspeo da je vidim pre neki dan sa desne strane a bas su mi simpaticna ta mala vrata pozadi,secam se da je bio i jedan nibus-350 cini mi se sa tim malim vratima pozadi i bas mi se lepo dopala

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Aha,sto pitas
pa nisam uspeo da je vidim pre neki dan sa desne strane a bas su mi simpaticna ta mala vrata pozadi,secam se da je bio i jedan nibus-350 cini mi se sa tim malim vratima pozadi i bas mi se lepo dopala
Bilo je vise takvih Nibusa 350 ja sam se vozio samo GB-a se ne secam jer sam bio klinac, tad su imali i Nisku tvrdjavu, ja mislim da je bilo jedno 5 jer sam vise razlicitih vidjao u Pancevu a razlikovao sam po sedistima jer su neki imali u plava neki siva jedan mozda i crvena.
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Aha,sto pitas
Bilo je vise takvih Nibusa 350 ja sam se vozio samo GB-a se ne secam jer sam bio klinac, tad su imali i Nisku tvrdjavu, ja mislim da je bilo jedno 5 jer sam vise razlicitih vidjao u Pancevu a razlikovao sam po sedistima jer su neki imali u plava neki siva jedan mozda i crvena.
mozda NEGAS ili SHOFER018 zna koji su bili ti GBr

milos265 je napisao:Nije tu stvar boljih ili losijih vozila. Jednostavno, vecina njihovih vozila su troosovinci, koje je glupo lomatati do dole ako nisu popunjena. Ovako posalju standardan bus, pa koliko god putnika da ima.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 78 gostiju