PEX je napisao:Oduzeti im beli i sivi Tourismo, prodaju se za 164.000€
PEX je napisao:Mnogo skupi, Vojvodinine Setre si bile dosta jeftinije, pa S 417 GT-HD 135-145.000€, a ona je autobus i za one Tourlinere i za ove Tourisme.
petar je napisao:Upravu si Pex za ove tourlanere nemogu jos da se opasuljim koliko su zacepili ovi su u s-leasingu dosta korektniji bili ali mislim i da su i oni zacepili cenu koja sigurno da ide nize 10 do 15% od navedene cene ipak ja verujem da su ta vozila lose odrzavan iz prostog razloga cim nemaju da plate leasing verovatno je i lose bilo odrzavanje!
PEX je napisao:petar je napisao:Upravu si Pex za ove tourlanere nemogu jos da se opasuljim koliko su zacepili ovi su u s-leasingu dosta korektniji bili ali mislim i da su i oni zacepili cenu koja sigurno da ide nize 10 do 15% od navedene cene ipak ja verujem da su ta vozila lose odrzavan iz prostog razloga cim nemaju da plate leasing verovatno je i lose bilo odrzavanje!
Ni jedan od Tourlinera nebi smeo da ide preko 150.000-160.000€, banka njih proceni onoliko koliko im je potrebno novaca.... Dok ne udostoje cene, ova vozila će stajati na parkingu.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju