Logo

KAVIM Jedinstvo, Vranje (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod NebojsaNis » Pet Dec 25, 2009 12:36 am

ik404 je napisao:Ovaj treba da je najbolji i najnoviji od 4 Skylinera, al nije u nekom stanju izgleda :? .

ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...
NebojsaNis
Član

Pridružio se: Sre Dec 23, 2009 1:11 am

Sponzor

Postod ik404 » Pet Dec 25, 2009 12:44 am

NebojsaNis je napisao:ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...

Moze se reci...
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod NebojsaNis » Pet Dec 25, 2009 1:04 am

ik404 je napisao:
NebojsaNis je napisao:ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...

Moze se reci...

Kad bi ih odrzavali izgledali bi extra, a ovako nista,autobusi bukvalno propadaju, i za onog ikarbusa 404 mi zao sto prpada, a jedinstveni primerak, nema ih vise. :cry:
NebojsaNis
Član

Pridružio se: Sre Dec 23, 2009 1:11 am

Postod Nibus-ja » Sub Dec 26, 2009 5:12 pm

kovacnuno je napisao:Ovo je cini mi se gbr 216
Image

dobro ti se cini :wink: :arrow:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod ik404 » Pet Jan 01, 2010 6:18 pm

Jedna lepa za start nove sezone... #170
Image
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Galeb_oh » Uto Jan 05, 2010 9:26 pm

NebojsaNis je napisao:
ik404 je napisao:

Moze se reci...

Kad bi ih odrzavali izgledali bi extra, a ovako nista,autobusi bukvalno propadaju, i za onog ikarbusa 404 mi zao sto prpada, a jedinstveni primerak, nema ih vise. :cry:

http://www.nadlanu.com/Blogs/BlogViewEn ... 16817.html
Korisnikov avatar
Galeb_oh
Član

Pridružio se: Ned Dec 13, 2009 7:02 pm

Postod Nibus-ja » Sre Jan 06, 2010 3:27 pm

Galeb_oh je napisao:
NebojsaNis je napisao:
ik404 je napisao:

Moze se reci...

ma sve su to fini putnici pazite samo sta kaze. Kako me nerviraju ove izjave, jer se samo njoj autobus na peronu nije pojavio, kao da je ona jedini putnik iz skoplja,ako je tako gde su onda ostali da se pobune gde je autobus :?: a za ostalo nemam vreme da komentarisem :D
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod lecko » Čet Jan 07, 2010 1:44 pm

Ma daj, ko nije bio na A.S. Skoplje . . .
Tamo je takoreci sve nacrtano i na svakom peronu ima displej na kome pise prevoznik relacija i vreme polask, sve je toliko jednostavno
Zensko, sta ces :)
P.S. A sta vi mislite, da nije pisalo na albanskom jeziku ? :D
lecko
Član

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 6:26 pm

Postod Galeb_oh » Pet Jan 08, 2010 11:47 pm

Nibus-ja je napisao:
Galeb_oh je napisao:
NebojsaNis je napisao:
ik404 je napisao:

Moze se reci...

ma sve su to fini putnici pazite samo sta kaze. Kako me nerviraju ove izjave, jer se samo njoj autobus na peronu nije pojavio, kao da je ona jedini putnik iz skoplja,ako je tako gde su onda ostali da se pobune gde je autobus :?: a za ostalo nemam vreme da komentarisem :D

e bas to cekav!pametna cura :roll: ...ili pa ne :twisted:
Korisnikov avatar
Galeb_oh
Član

Postod sanos_a » Pet Jan 08, 2010 11:49 pm

lecko je napisao:P.S. A sta vi mislite, da nije pisalo na albanskom jeziku ? :D

na peron na as skopje ne pise na albanski nego pise na latinica za da mogu svi putnici da razume
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Galeb_oh » Sub Jan 09, 2010 12:00 am

Verojatno bilo 14:00 Pegaz - Ivanjica i 14:30 Jedinstvo...sigurno bila pijana od N.G. ,pa ne primetila :P
Korisnikov avatar
Galeb_oh
Član

Postod Nele Nibus » Sub Jan 09, 2010 11:01 pm

ma sve su to fini putnici pazite samo sta kaze. Kako me nerviraju ove izjave, jer se samo njoj autobus na peronu nije pojavio, kao da je ona jedini putnik iz skoplja,ako je tako gde su onda ostali da se pobune gde je autobus :?: a za ostalo nemam vreme da komentarisem :D[/quote]

Malo je reci fini, doduse desava se da se ljudi zanesu, ali ovo je glupo bas kao jedina da nije videla autobus, inace ja u nedelju kad sam putovao iz BG za Leposav. Kosmet prevozom u usce se desilo da je zeni koja je otisla u WC, autobus na liniji Sjenica KG otisao, i to nisu ni pogledali da li ko fali... strasno, a i ova izjava je bas glupa, kao nije videla bus ni na jednom peronu, pa gde je onda zevala...
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod DraganNish » Ned Jan 10, 2010 1:10 am

Nenad_KM je napisao:
Malo je reci fini, doduse desava se da se ljudi zanesu, ali ovo je glupo bas kao jedina da nije videla autobus, inace ja u nedelju kad sam putovao iz BG za Leposav. Kosmet prevozom u usce se desilo da je zeni koja je otisla u WC, autobus na liniji Sjenica KG otisao, i to nisu ni pogledali da li ko fali... strasno, a i ova izjava je bas glupa, kao nije videla bus ni na jednom peronu, pa gde je onda zevala...

E sad jednu stvar da kazem,malo je offtopic,ali ajde vredno je za pomen,posto danas nista nije cudno.to mi je pricala sestra koja je isla za Bg lastinim busom,onim u 18h.....naime taj autobus nije ni bio na peronima,nego se zaustavio onde gde staju gradski autobusi na glavnoj stanici u Nisu,tj onde gde su privatnikovi prigradski autobusi...nikome to nije bilo javljeno,a sto je to ucinjeno,nikome nije ni objasnjeno...e sad dal se ti zurio ili ne valjda njima nije bitno..kada se Lasti desilo ne znam zasto ne bi nekom drugom prevozniku...
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Nele Nibus » Ned Jan 10, 2010 1:46 am

Tako Kosmet prevoz na liniji iz BG za KM u Rasku staje nekad u stanicu, nekad ispred, a razlog je taj sto im ne dozvoljavaju uvek zbog toga sto oni nemaju stanicu u KM.
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod randjelovic66 » Ned Jan 10, 2010 2:17 pm

Kavim izlazi sa autobuske stanice u Nisu Image Image Image Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije