ik404 je napisao:Ovaj treba da je najbolji i najnoviji od 4 Skylinera, al nije u nekom stanju izgleda.
ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...
ik404 je napisao:Ovaj treba da je najbolji i najnoviji od 4 Skylinera, al nije u nekom stanju izgleda.
ik404 je napisao:NebojsaNis je napisao:ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...
Moze se reci...
NebojsaNis je napisao:ik404 je napisao:NebojsaNis je napisao:ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...
Moze se reci...
Kad bi ih odrzavali izgledali bi extra, a ovako nista,autobusi bukvalno propadaju, i za onog ikarbusa 404 mi zao sto prpada, a jedinstveni primerak, nema ih vise.

Galeb_oh je napisao:NebojsaNis je napisao:ik404 je napisao:NebojsaNis je napisao:ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...
Moze se reci...
Kad bi ih odrzavali izgledali bi extra, a ovako nista,autobusi bukvalno propadaju, i za onog ikarbusa 404 mi zao sto prpada, a jedinstveni primerak, nema ih vise.
http://www.nadlanu.com/Blogs/BlogViewEn ... 16817.html
Nibus-ja je napisao:Galeb_oh je napisao:NebojsaNis je napisao:ik404 je napisao:NebojsaNis je napisao:ik404- druze slabo oni odrzavaju sve svoje autobuse, pa cak ni nove ne odrzavaju bog zna sta...
Moze se reci...
http://www.nadlanu.com/Blogs/BlogViewEn ... 16817.html
ma sve su to fini putnici pazite samo sta kaze. Kako me nerviraju ove izjave, jer se samo njoj autobus na peronu nije pojavio, kao da je ona jedini putnik iz skoplja,ako je tako gde su onda ostali da se pobune gde je autobusa za ostalo nemam vreme da komentarisem

lecko je napisao:P.S. A sta vi mislite, da nije pisalo na albanskom jeziku ?

Nenad_KM je napisao:
Malo je reci fini, doduse desava se da se ljudi zanesu, ali ovo je glupo bas kao jedina da nije videla autobus, inace ja u nedelju kad sam putovao iz BG za Leposav. Kosmet prevozom u usce se desilo da je zeni koja je otisla u WC, autobus na liniji Sjenica KG otisao, i to nisu ni pogledali da li ko fali... strasno, a i ova izjava je bas glupa, kao nije videla bus ni na jednom peronu, pa gde je onda zevala...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju