Sloba je napisao:Konkretno, ovaj autobus je na šasiji B9R, tako da je potrošnja manja nego u prvim primercima. Takođe, ovaj autobus ima WC i Kiel sedišta koja su udobna. Uostalom, da citiram Negasa, treba i naš autobus da se vidi po belom svetu!

Goran sk je napisao:Nibus-ja je napisao:Goran sk je napisao:shakal je napisao:da nije to malo dugacka linija za njega!? Mislim prvenstveno zbog udobnosti putnika!?
E to se treba pitati ljude koje su potovale
Ma ovo treba pitati rukovodstvo firme,putnicima se isto hvata kad mora da se putuje mora
Pa ti mislis da ce rukovodstvo reci nesto lose,to je istina kad se mora putovati se mora ,ali ipak mislim svako moze reci jer je udobno ili nije
kovacnuno je napisao:Ma oni nisu normalni, salju Terru za Frankfurt i Pariz, a Vranje-Pariz je preko 2000 kilometara, to je itekako dugo za Terru
Sloba je napisao:Konkretno, ovaj autobus je na šasiji B9R, tako da je potrošnja manja nego u prvim primercima. Takođe, ovaj autobus ima WC i Kiel sedišta koja su udobna. Uostalom, da citiram Negasa, treba i naš autobus da se vidi po belom svetu!

Sashco je napisao:kovacnuno je napisao:Ma oni nisu normalni, salju Terru za Frankfurt i Pariz, a Vranje-Pariz je preko 2000 kilometara, to je itekako dugo za Terru
Kako se usput nije kvario znaci da mu tolika kilometraza ne predstavlja problem i to je pohvalno za Neobus.
Sashco je napisao:Sloba je napisao:Konkretno, ovaj autobus je na šasiji B9R, tako da je potrošnja manja nego u prvim primercima. Takođe, ovaj autobus ima WC i Kiel sedišta koja su udobna. Uostalom, da citiram Negasa, treba i naš autobus da se vidi po belom svetu!
Sa WC-om i dobrim sedistima sigurno da nije bas toliko los za putovanje. Scania je Scania, Neobus je Neobus, Nibus je Nibus, svi razliciti, tj svako je prica za sebe, ali definitivno je mnogo lepo videti domace buseve u inostranstvu.

Sloba je napisao:Najgori od Neobusa su ovi na B7R šasiji (200 i 202, valjda) koji su bez WC, slab motor i sedišta za međugrad. Zato ih i šalju na lake i kratke linije.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Suboticanin i 10 gostiju