Logo

KAVIM Jedinstvo, Vranje (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Sloba » Ned Apr 11, 2010 1:09 pm

Konkretno, ovaj autobus je na šasiji B9R, tako da je potrošnja manja nego u prvim primercima. Takođe, ovaj autobus ima WC i Kiel sedišta koja su udobna. Uostalom, da citiram Negasa, treba i naš autobus da se vidi po belom svetu! :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod Goran sk » Ned Apr 11, 2010 1:14 pm

Sloba je napisao:Konkretno, ovaj autobus je na šasiji B9R, tako da je potrošnja manja nego u prvim primercima. Takođe, ovaj autobus ima WC i Kiel sedišta koja su udobna. Uostalom, da citiram Negasa, treba i naš autobus da se vidi po belom svetu! :wink:

Dobro jdino sto znam to jeste da KIEL sedista su stvarno udobna,a autobus izgleda solidno
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Apr 11, 2010 1:16 pm

Ako Nibus moze do Nemacke,sto pa nebi mogao Neobus...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nibus-ja » Ned Apr 11, 2010 3:11 pm

Goran sk je napisao:
Nibus-ja je napisao:
Goran sk je napisao:
shakal je napisao:da nije to malo dugacka linija za njega!? Mislim prvenstveno zbog udobnosti putnika!?

E to se treba pitati ljude koje su potovale :wink:

Ma ovo treba pitati rukovodstvo firme,putnicima se isto hvata kad mora da se putuje mora :evil:

Pa ti mislis da ce rukovodstvo reci nesto lose,to je istina kad se mora putovati se mora ,ali ipak mislim svako moze reci jer je udobno ili nije

Naravno da nece reci lose kad se i nerazume u prevoz ,da se malo razumeju NEOBUS nebi poslali,a ako vec hoce da ga salju onda je trebalo da kupe UNIVERSA
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod toma » Ned Apr 11, 2010 3:21 pm

Jednostavan je odgovor, nemaju dovoljan broj vozila za toliko linija. A i Neobusi su novi,sto ipak pruza sigurnost u svakom pogledu. Starije Scanie imaju mnogo predjenih kilometara i imali su problema u Austriji sa policijom zbog slabog odrzavanja. S druge na polascima za Bg imaju jako veliki broj putnika a mali broj vozila.
toma
Član

Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 7:36 pm

Postod Sashco » Ned Apr 11, 2010 4:36 pm

kovacnuno je napisao:Ma oni nisu normalni, salju Terru za Frankfurt i Pariz, a Vranje-Pariz je preko 2000 kilometara, to je itekako dugo za Terru

Kako se usput nije kvario znaci da mu tolika kilometraza ne predstavlja problem i to je pohvalno za Neobus.

Sloba je napisao:Konkretno, ovaj autobus je na šasiji B9R, tako da je potrošnja manja nego u prvim primercima. Takođe, ovaj autobus ima WC i Kiel sedišta koja su udobna. Uostalom, da citiram Negasa, treba i naš autobus da se vidi po belom svetu! :wink:

Sa WC-om i dobrim sedistima sigurno da nije bas toliko los za putovanje. Scania je Scania, Neobus je Neobus, Nibus je Nibus, svi razliciti, tj svako je prica za sebe, ali definitivno je mnogo lepo videti domace buseve u inostranstvu.
Evo jos jednog Neobusa...
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod ik404 » Ned Apr 11, 2010 6:32 pm

Sashco je napisao:
kovacnuno je napisao:Ma oni nisu normalni, salju Terru za Frankfurt i Pariz, a Vranje-Pariz je preko 2000 kilometara, to je itekako dugo za Terru

Kako se usput nije kvario znaci da mu tolika kilometraza ne predstavlja problem i to je pohvalno za Neobus.

Pre svega, zahvaljujuci pouzdanoj VOLVO mehanici, sto mu daje neku sigurnost i za takve linije u odnosu na neke ranije NEOBUS-e.

Sashco je napisao:

Sa WC-om i dobrim sedistima sigurno da nije bas toliko los za putovanje. Scania je Scania, Neobus je Neobus, Nibus je Nibus, svi razliciti, tj svako je prica za sebe, ali definitivno je mnogo lepo videti domace buseve u inostranstvu.

Definitivno...!
E sad, nemaju svi WC, nisu najudobniji, ali bilo koji autobus posle 1000, a narocito 2000 km postane vise nego "neudoban"!
SCANIA je za tako duge linije bez dileme komforniji autobus! Prednost NEOBUS-a je to sto su novi!

#214 Nickeldsdorf, Austria
Image
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Sloba » Ned Apr 11, 2010 7:03 pm

Najgori od Neobusa su ovi na B7R šasiji (200 i 202, valjda) koji su bez WC, slab motor i sedišta za međugrad. Zato ih i šalju na lake i kratke linije. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod ik404 » Ned Apr 11, 2010 8:30 pm

Sloba je napisao:Najgori od Neobusa su ovi na B7R šasiji (200 i 202, valjda) koji su bez WC, slab motor i sedišta za međugrad. Zato ih i šalju na lake i kratke linije. :wink:

Tacno da su slabiji i imaju manuelni menjac! Putovao sam jednom sa #200 i sedista su OK! Sad su i #200 i #202 u Raskoj! Inace ni ovaj #214 nema WC!
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Sashco » Pon Apr 12, 2010 3:55 pm

Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod randjelovic66 » Pon Apr 12, 2010 3:58 pm

Pa bravooo Sascho,odlicna ti je ova slika.Samo napred,samo nastavi da ih tako lepo slikas :D
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod randjelovic66 » Pon Apr 12, 2010 9:20 pm

Nis :arrow: Vranje

Image

Paris :arrow: Vranje

Image
Image
Korisnikov avatar