Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Aleks_BGD » Ned Avg 16, 2009 12:27 am

sanos_a je napisao:
Nibus-ja je napisao:Pozdravljam ja sve za disciplinu :wink: ali se sa tim donekle i preteruje :? ,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler. :evil: :evil: :evil:

a sta ako autobus potrosi manje od oredenog kolicina goriva? sta tad? dali tada ce mu dade bonus u platu?

Treba uvesti neki red,da se zna ko je sef a ko je radnik.Sa druge strane da bi radnici bili zadovoljni treba im dati i dobre uslove za rad,uvek ispravna vozila i onda zavoditi disciplinu...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Ned Avg 16, 2009 4:58 pm

sanos_a je napisao:
Nibus-ja je napisao:Pozdravljam ja sve za disciplinu :wink: ali se sa tim donekle i preteruje :? ,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler. :evil: :evil: :evil:

a sta ako autobus potrosi manje od oredenog kolicina goriva? sta tad? dali tada ce mu dade bonus u platu?

e, pa to niko ne prica. Kaze jedan vozac uz platu dobio da plati za utroseno gorivo i 25.000 din. OVO JE SRAMOTA ZA OVAKO VELIKU FIRMU NIS-EKSPRES, nek misli ko sta hoce al daj boze da ovo ne vodi u PROPAST FIRME :!: :!: :!:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod PEX » Ned Avg 16, 2009 5:00 pm

Tek će oni da vide šta je privatnik tj Mišković... :(
Dok su bili državna firma mogli su da rade šta su hteli,ali sa tim je gotovo...
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Aleks_BGD » Ned Avg 16, 2009 5:39 pm

PEX je napisao:Tek će oni da vide šta je privatnik tj Mišković... :(
Dok su bili državna firma mogli su da rade šta su hteli,ali sa tim je gotovo...

Kao prvo i treba da ih upristoje,da najure bagru i lopove i dovedu mlade i pametne ljude koji su spremni i voljni da posteno obavljaju svoju doznost.
Kao drugo to treba uraditi i u mnogim drugim firmama koje se bave istim poslom,evo vam primer sam Ikarbus,da su radili vredno i posteno,da se nisu osljanjali na grad Beograd,GSP i namestene tendere siguran sam da se sad nebi nalazili u poziciji u kojoj se nalaze.Nibus kakav god da je pa i najgori do sad se nikad nije nasao u poziciji u kakvoj je Ikarbus.Pogledajte Neobus oni se lavovski bore za trziste....
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 18, 2009 11:45 am

Nibus 350,GB # 347 Soko Banja-Beograd

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod arsenal » Uto Avg 18, 2009 6:02 pm

Troosovinac gbr 513 jutros na liniji Pozarevac-Herceg Novi jutros u Tivtu.

Image
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod arsenal » Uto Avg 18, 2009 9:19 pm

Gbr 571 danas popodne ulazi na "autobusku stanicu" u Tivtu....

Image

Image
arsenal
Član

Postod arsenal » Uto Avg 18, 2009 9:20 pm

Nisam siguran, ali mislim da je ovo gbr 539, ulovljen popdne u Lepetanima.

Image

Image
arsenal
Član

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 18, 2009 10:09 pm

arsenal je napisao:Troosovinac gbr 513 jutros na liniji Pozarevac-Herceg Novi jutros u Tivtu.

Image

Jao ljudi neznate vi koju muku imaju ovi troosovinci sa ovom trecom osovinom.To trese pozadi ko nenormalno.Znate koje vibracije su skroz pozadi.Recimo u prednjem delu busa se ne oseca nista,al zato kad sednete pozadi,vibrcije lece kamen u bubrezima.Da li je to do trapa ili do losih pneumatika,ili nesto trece neznam.U svakom slucaju velika zamerka za Nibus za trosovince.Ja ono vece mislio sam da je to od motora,ali nije,bas sam dobar deo puta osluskivao,zagledao.I sigran sam da nije to od motora,vec od te trece osovine.Pitao sam sofera,ali nesto je promrljao nije bas jasno reko sta je u pitanju.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod SAKIBOY » Uto Avg 18, 2009 10:13 pm

Ko ima facebook, neksa postane clan grupe "svi mi koji volimo Nis-ekspres" :D
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:50 pm

Postod DraganNish » Sre Avg 19, 2009 9:03 pm

U cik zore..
Image
GB 593
Image
Image
Image
Gb 444
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Avg 20, 2009 12:46 am

GB #524

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod SAKIBOY » Čet Avg 20, 2009 12:51 am

Daj malo Sremexpres-ovih slika...e jesi neki :lol: :D
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:50 pm

Postod shakal » Pet Avg 21, 2009 12:49 am

Jao ljudi neznate vi koju muku imaju ovi troosovinci sa ovom trecom osovinom.To trese pozadi ko nenormalno.Znate koje vibracije su skroz pozadi.Recimo u prednjem delu busa se ne oseca nista,al zato kad sednete pozadi,vibrcije lece kamen u bubrezima.Da li je to do trapa ili do losih pneumatika,ili nesto trece neznam.U svakom slucaju velika zamerka za Nibus za trosovince.Ja ono vece mislio sam da je to od motora,ali nije,bas sam dobar deo puta osluskivao,zagledao.I sigran sam da nije to od motora,vec od te trece osovine.Pitao sam sofera,ali nesto je promrljao nije bas jasno reko sta je u pitanju.[/quote]

Ne znam zbog cega li je to, ali ja sam se par puta vozio u vojvodininom travegu doduse bile je uvek 3-5 putnika i on se nevidjeno treso pozadi, a kad predje preko neke rupe ili prugu kad prelazi to udara pozadi strasno, ja sam mislio da je to mozda sto je bus prazan nema tereta putnika ni sile da deluje na trecu osovinu! mozda gresim....
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Aleks_BGD » Pet Avg 21, 2009 12:27 pm

GB #514

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije