profa_chb je napisao:Da, razlikuju se motori. Prva specifikacija ima vertikalno postavljen motor (LOH), a druga horizontalno postavljen motor (LUH).
Što se tiče prve specifikacije, MAN D0836 LOH70 ima svega 6,8l radne zapremine, 290 konja i 1100Nm. Mislim da nije korišćen ranije u IK112. Sad nešto gledam prošlogodišnji MAN-ov katalog motora, čini mi se da je u dosadašnje IK112 išao najslabiji MAN D2066LOH od 10,5l i 320 konja, samo ne znam da li je bio EEV ili Euro 4, i da li je koristio SCR (sa AdBlue-om) ili PM-KAT (bez AdBlue-a) tehnologiju.
Što se tiče druge specifikacije, motor je postavljen kao kod IK218M, ali ne mora da znači da je MAN-ova šasija. Inače, u pitanju je MAN D2066 LUH32, radne zapremine 10,5l, 320 konja i 1600Nm.
P.S. Nešto mi se ne sviđaju crteži...

FiuMAN je napisao:Valjda će imat klimu ? Pa kako će to ić sa 240 konja i klimom ? Ko više kupuje solo bus ispod 300 konja !?
FiuMAN je napisao:Valjda će imat klimu ? Pa kako će to ić sa 240 konja i klimom ? Ko više kupuje solo bus ispod 300 konja !?
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju