zumzum je napisao:Danas oko 10h videh ovaj medjugradski Ikarbus na auto putu kod predstavnistva Scania-e ide u pravcu prema Sidu. Ne znam da li je do boje ali mnogo lepse izgleda na fotografijama. Uzivo mi deluje nekako bedno,posebno sa prednje strane,a ni sa boka nije mnogo bolje, prilicno sam razocaran. Mozda je ipak stvar ukusa.

Aleks_BGD je napisao:zumzum je napisao:Danas oko 10h videh ovaj medjugradski Ikarbus na auto putu kod predstavnistva Scania-e ide u pravcu prema Sidu. Ne znam da li je do boje ali mnogo lepse izgleda na fotografijama. Uzivo mi deluje nekako bedno,posebno sa prednje strane,a ni sa boka nije mnogo bolje, prilicno sam razocaran. Mozda je ipak stvar ukusa.
Nerazumem,pa sta si ti ocekivao od Ikarbusa,vidis da se muce da sastave jedan prigradski bus a sta bi onda tek bilo da treba da naprave turisticki.Mislim nije da oni neznaju da to urade,ali situacijom u zemlji,trzistu samoj firmi nemaju volju nizacim pa i to sto rade,rade na silu na neki nacin.Uporedi neki prigradski bus sa zapada i ovaj Ikarbus i sve ce biti jasno ko dan.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.

SGB je napisao:U slučaju Ikarbusa, čak se ne mora ići toliko radikalno, jer postoji realna potreba za karoseristom i remontnim centrom. Ipak je preskupo da grad od 1.6 miliona svaki šraf uvozi i plaća "napolju", tako da potreba postoji, samo treba prestati sa političkom zloupotrebom fabrike i privesti je realnoj svrsi. Dakle remont, karosiranje šasija, kakvi "međugradski" autobusi i slične gluposti.
Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju