Nibus-ja je napisao:VREME JE DA NIBUS NAPRAVI DVOSPRATNI AUTOBUS SA OVIM REDIZAJNOM BI IZGLEDAO HAOS

crobus je napisao:
Inače galerija ovog Nibusa je kao u Dubravi i Sanosu 80-ihjedino su sjedala novija.

crobus je napisao:To vjerujem, današnji zapadni autobusi su kao od sira, uđeš u novog Neoplana ili Setru, sve se trese.. Nažalost, nikad se više neće proizvoditi kao prije.

Kassbohrer je napisao:toma je napisao:Znam da ranije oni nisu smeli da prodaju autobuse, već da ih samo sklapaju za svoje potrebe a dal je nešto tu izmenjeno ne znam. Takođe, znam da u Nibusu ima jako dobrih majstora (elektroničara,klima uređaji)al ima isto tako i lopova mnogo. Šta ima da mislimo drugo, mislim da je svaki autobus model za sebe. Ne verujem da postoji serija od 10 istih autobusa.
E sad to baš i nerazumijem. Zašto oni ne smiju da prodaju autobuse, jeli to politika uprave da se taj jedinstveni superkvalitetni proizvod ne smije prodavati da bi se zaštitili od industrijske špijunaže ili oni prosto nisu registrovani kao proizvođač, pa zato ne smiju da prodaju. Zna li iko šta tačno piše u saobraćajnoj dozvoli nibusa, marka, model, tip i broj šasije?

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju