shoffer018 je napisao:Jovan je napisao:Nenad_KM je napisao:U novim Nibusima je Cumins valjda E4 od 390 KS, inace Cumins su ubacivali zato sto MAN koji su do sad stavljali im je bio mnogo skup, ali ok novo je novo.
xxx njima je sve skupo, jos samo da ni sjedista ne ubace, pa da voze narod ko stoku!
Pa prijatelju sada busevi imaju nova sedišta...a kako znam sve je ok što se tiče udobnosti kod ovih novih,nisam se još uvek vozio ali mi nekadašnje kolege kažu da je bolje nego kod onih prethodnih serija...
Prijatelju, treba nesto i uloziti, a ne sve da gazdi ostane. Valjda oni naplacuju karte i to nisu bas jeftini koliko se pisalo po forumu, pa ne moraju na svemu da stede. Skup im MAN motor, skupa jednodjelna soferka, skupe rucke na sjedistima, skup novi kafe aparat, itd... pa jel to dzabe voze da ima je sve to skupo?
Mislim da je sramota ako odu sa turistickim autobusom u Njemacku ili Austriju, reci da je taj autobus 2008-9 god a ima dvodjelnu soferku i sl...
Ja podrzavam domacu proizvodnju, ali bar nek se potrude, kad odu u inostranstvo da se svijet iznenadi sta u Srbiji moze da se napravi, a ne da misle da smo jos u komunizmu...
Opet OK za prigadske linije, tu je vec teza situacija, ali ove medjunarodne bi mogli da se vise potrude i uloze.