ferdinand je napisao:Jovan je napisao:profesionalac je napisao:Iako nemam nikakvo misljenje o Temsi i ako bih morao da se odlucim koji model im je najlepsi dao bih glas za Safari RD jer mislim da im je to najskladniji model koji su ikada izbacili.
Slazem se sa svim, Temsa jeste bolje od ostalih turskih i kineskih autobusa, ali je ipak jeftin autobus u svakom pogledu i ne moze parirati Van Hoolu, Bovi,... za Setu i Neoplan da i ne pominjem.
A slazem se da je Safari RD najljepsi model Temse, Diamond mi je bas bezveze nekako kockast i ne znam zaista kako se moze porediti sa Citylinerom, pa ni sa 1116, a da ne pricam o 1216 dizajnerski...
sve si mogao da napises, ali da je diamond "kockast", pa to i corava baba vidi da ne njemu nema niti jednog ugla od 90 stepeni![]()
![]()
Kako nije, osim sto je gornja sajba zaobljena meni djeluje "kockast", ne znam opet svako ima svoj ukus, ali meni nimalo nije lijep, dok Safari vec lici na nesto.
Opet kazem, od jeftinijih autobusa najbolje izgleda Temsa, ali nije ona ni blizu poznatijih proizvodjaca.
Ali zanimljivo je da koliko sam primjetio vecina firmi koje su uzimale Temse su propale