Logo

Temsa

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Goran sk » Uto Jun 21, 2011 2:29 am

Evo Temse i sa druge strane :)
Image

Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Sponzor

Postod badi » Uto Jun 21, 2011 7:19 am

Aleksandargh,neznam o kojim parama pricas,pa safari hd kosta 200.000 evra bez carine i PDV a,...to uopste nisu male pare :?:
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Postod badi » Uto Jun 21, 2011 7:23 am

Pa ne da ne zaostaje dizajnom,nego je po mom skromno misljenju i lepsi od safari sd evo pa uporedite http://www.panoramio.com/photo/32720255
badi
Član

Postod Nibus-ja » Uto Jun 21, 2011 7:53 am

nocturne je napisao:Neobus ne zaostaje sa dizajnom?Zanimljivo...

Meni se vise svidja od temse
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Uto Jun 21, 2011 8:11 am

badi je napisao:Pa ne da ne zaostaje dizajnom,nego je po mom skromno misljenju i lepsi od safari sd evo pa uporedite http://www.panoramio.com/photo/32720255

Meni se i Terra vise svidja od Safari SD, iskreno i Nibus 400.41(niski) mi je lepsi...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod badi » Uto Jun 21, 2011 9:10 am

Pa jedina Temsa koja mozda lici na nesto je Safari HD,a Diamond ne dolazi u obzir,pa autobus treba da lici na autobus a ne na cirkus da bi neko primetio,pa pogledajte Setre,uvek jednostavne, a opet nekako najlepse,to je prava draz kod autobusa,a ne ovo...
badi
Član

Postod nocturne » Uto Jun 21, 2011 12:01 pm

Ovo je Volvoov dizajn,pa je ok,a one grozote od maski koje pravi Neobus se ne mogu porediti s ovim
nocturne
Član

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:00 am

Postod alexandargh » Uto Jun 21, 2011 12:22 pm

Dizajn svakako nije uobičajan, i to je ono što joj daje draž. Drugačija je od gomile sličnih autobusa. I meni je trebalo par meseci da se naviknem na izgled Diamonda. Što se tiče cene, pa sad, ne može besplatno. King Long je negde oko 150.000. :wink:
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod badi » Uto Jun 21, 2011 12:25 pm

Nema tu sta da se navikava,on ne lici na autobus i to je to,pa ja sam se prvi vozio u Diamondu i do danas ne mogu da skontam sta je tu lepo :!:
badi
Član

Postod Adin_Zne » Uto Jun 21, 2011 12:30 pm

Temsa sa Neoplanovim ratkapama. :D
Adin_Zne
Član

Pridružio se: Pet Apr 01, 2011 2:10 pm

Postod alexandargh » Uto Jun 21, 2011 12:30 pm

Pa dobro, o ukusima ne vredi raspravljati, ali ne možete pljuvati sve što je drugačije. :roll:

Ne bi ih Veolija imala toliko da ne valjaju, pa opet, ne bi ih bilo toliko ni u Autobanatu. :wink:
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Uto Jun 21, 2011 2:16 pm

Meni na izgled je jedino lepa Temsa Safari HD ili RD pošto su slične ali mi se SD baš i nesviđa.Što se tiče Neobusa i oni nisu loši sadašnji dizajn mi se dopada e sad neznam koliko su kvalitetniji od Temse.Što se tiče motora tu su slični i tu nemam zamerki.I još šta zameram kod Temse jesu razna osvetljenja u autobusu,primetio sam da vrlo brzo crkavaju.Na primer na Avenue sam primetio da su već odavno pocrkala svetla što stoje iznad vrata.Ja razumem da se ta svetla pale svaki put kad se vrata otvaraju ali mislim da bi trebala biti malo dugotrajnija i ne da crknu već za par meseci.
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC
Student inženjerskog menadžmenta

Pridružio se: Pet Jan 28, 2011 6:35 pm

Postod Nele Nibus » Uto Jun 21, 2011 4:15 pm

badi je napisao:Pa jedina Temsa koja mozda lici na nesto je Safari HD,a Diamond ne dolazi u obzir,pa autobus treba da lici na autobus a ne na cirkus da bi neko primetio,pa pogledajte Setre,uvek jednostavne, a opet nekako najlepse,to je prava draz kod autobusa,a ne ovo...

Meni je Diamond spolja uzasno ruzan, sto ti kazes Setra je jednostavnog dizajna ali svakako lepa, naravno sa njim i pojedini modeli Mercedesa..
ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Meni na izgled je jedino lepa Temsa Safari HD ili RD pošto su slične ali mi se SD baš i nesviđa.Što se tiče Neobusa i oni nisu loši sadašnji dizajn mi se dopada e sad neznam koliko su kvalitetniji od Temse.Što se tiče motora tu su slični i tu nemam zamerki.I još šta zameram kod Temse jesu razna osvetljenja u autobusu,primetio sam da vrlo brzo crkavaju.Na primer na Avenue sam primetio da su već odavno pocrkala svetla što stoje iznad vrata.Ja razumem da se ta svetla pale svaki put kad se vrata otvaraju ali mislim da bi trebala biti malo dugotrajnija i ne da crknu već za par meseci.

Safari HD je i meni bas lep bus, a kod svih Safarija mi se od enterijera najvise svidja galerija sa osvetljenjem duz cele galerije :!:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod badi » Uto Jun 21, 2011 5:10 pm

Da,ima ih Veolija i Autobanat,ali nema ih ni jedan privatnik koji se bori svakim danom za mesto nad prevoznickim nebom,primetio sam da uglavnom voze Setre,Mercedese i Neoplane,nove ili stare ,nije bitno,stvarno neznam zasto je to tako :?: :?: :?:
badi
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Uto Jun 21, 2011 7:19 pm

Nenad_KM je napisao:
badi je napisao:Pa jedina Temsa koja mozda lici na nesto je Safari HD,a Diamond ne dolazi u obzir,pa autobus treba da lici na autobus a ne na cirkus da bi neko primetio,pa pogledajte Setre,uvek jednostavne, a opet nekako najlepse,to je prava draz kod autobusa,a ne ovo...

Meni je Diamond spolja uzasno ruzan, sto ti kazes Setra je jednostavnog dizajna ali svakako lepa, naravno sa njim i pojedini modeli Mercedesa..
ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Meni na izgled je jedino lepa Temsa Safari HD ili RD pošto su slične ali mi se SD baš i nesviđa.Što se tiče Neobusa i oni nisu loši sadašnji dizajn mi se dopada e sad neznam koliko su kvalitetniji od Temse.Što se tiče motora tu su slični i tu nemam zamerki.I još šta zameram kod Temse jesu razna osvetljenja u autobusu,primetio sam da vrlo brzo crkavaju.Na primer na Avenue sam primetio da su već odavno pocrkala svetla što stoje iznad vrata.Ja razumem da se ta svetla pale svaki put kad se vrata otvaraju ali mislim da bi trebala biti malo dugotrajnija i ne da crknu već za par meseci.

Safari HD je i meni bas lep bus, a kod svih Safarija mi se od enterijera najvise svidja galerija sa osvetljenjem duz cele galerije :!:

Slažem se sa tobom i meni Diamond spolja ne izgleda lepo a što se tiče galerije i osvetljenja u Safariju HD ono je stvarno lepo. :wink:
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC
Student inženjerskog menadžmenta

Pridružio se: Pet Jan 28, 2011 6:35 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki